Konu: Mix..  (Okunma sayısı 403 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2023 19:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lovato_Barton @Buryy - Aiden_Black @farukt8 - @Jack Pearce @meteesz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerard @keremylsander , Timur_Pavlovic @monst3r

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS/VİDEO

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX / EMOTESİZ ATEŞ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere Lovato_Barton karakterini vuruyorum kendisi yerin altına blueberry buguna düşüyor. Rapor atıyorum adminin çıkartması için onu beklerken bir anda mix yaparak 1 araç ve motorla geliyorlar. Ve bizi vuruyorlar. Ayrıyetten şahıslar emote vermeden ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/weyyob

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 06.06.2023 21:26 Lawarence »

#1 - 31.05.2023 19:53
mix yaptığıma dair bir şey göremiyorum, yerin altındayım rapor bekliyorum dostum benimle ne alakası var?  :-\

#2 - 31.05.2023 19:56
mix yaptığıma dair bir şey göremiyorum, yerin altındayım rapor bekliyorum dostum benimle ne alakası var?  :-\
Sen söylemedin kuşlar mı haber verdi acaba?

#3 - 31.05.2023 20:01
dediğim gibi, mix yaptıgımı dusunmuyorum  :)
« Son Düzenleme: 01.06.2023 00:44 Buryy »

#4 - 31.05.2023 20:56
yerin altındayım dostum nasıl çağırmamı bekliyorsun?
İşte bende onu diyorumya.

#5 - 31.05.2023 21:17
tamam dostum :D
« Son Düzenleme: 01.06.2023 00:23 Buryy »

#6 - 31.05.2023 21:41
dostum, zaten admin beni revlediğinde pm attım geleyim mi diye gerek yok dedin, adamlar beni nasıl buldu ben nereden bileyim bana neden soruyorsun

Şahitliğimi onaylıyorum, Discord denen bir olay icat edildi bilgilendireyim.

#7 - 01.06.2023 00:21
Selamlar, şikayetle bir alakam yok ama olay anında bende oradaydım. Arkadaş bana sms atmıştı bizde şehirde bunları ararken blueberry tarafına yöneldik. Mixlik bir durum yok, sms açık şekilde gözüküyor.
Spoiler: GösterGizle

#8 - 01.06.2023 00:40
Peki Bury, yaralıyken vurulduktan sonra yerin altında nasıl sana mesaj atıyor? @Azad the emperor

#9 - 01.06.2023 00:41
Peki Bury, yaralıyken vurulduktan sonra yerin altında nasıl sana mesaj atıyor? @Azad the emperor
Departmana adminler çekiyor ve atıyor
« Son Düzenleme: 01.06.2023 00:46 Azad the emperor »