Konu: ESP  (Okunma sayısı 686 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 30.05.2023 20:12
Attığım videoda 16:22'de bir kere gelmişsiniz, benim attığım ss'de yazılarınız 16:30'da düşüyor. kısaça 16:22'de ilk defa gelmişsiniz buda ESP olduğunu gösteriyor, diğer gelişinizde afk'dan çıktım ve çıktığımda sıkıp vurdunuz zaten ::) yönetimi kandırmaya gerek yok broski kanıtın varsa atarsın O:-)

#31 - 30.05.2023 20:13
Attığım videoda 16:22'de bir kere gelmişsiniz, benim attığım ss'de yazılarınız 16:30'da düşüyor. kısaça 16:22'de ilk defa gelmişsiniz buda ESP olduğunu gösteriyor, diğer gelişinizde afk'dan çıktım ve çıktığımda sıkıp vurdunuz zaten ::) yönetimi kandırmaya gerek yok broski kanıtın varsa atarsın O:-)

O an bunu düşünmüyorduk, planlı değil. Daha önce yanına geldiğimiz için adam tekrardan bunu yazıyor.

#32 - 30.05.2023 20:15

O an bunu düşünmüyorduk, planlı değil. Daha önce yanına geldiğimiz için adam tekrardan bunu yazıyor.
ben bir il legal karakterim, legal bir yerde olmamı düşünemezsiniz, esp'nize çadırın içinde gözüküyorum ve geliyorsunuz inkar etmene gerek yok O:-)

#33 - 30.05.2023 22:41
hilesiz savaş kazanamayan adamlar hile şikayetine savunma yapıyor  :-\

#34 - 31.05.2023 14:13
 :o

#35 - 31.05.2023 14:29
Ben oralarda gezerken seni gördüm ve yanına geldim baktım afk sın Krasimir adlı karakteri kaçırma rolü gerçekleşti sonrasında tekrar Krasimir'İ bırakırken yanına uğrayayım dedim baktım halen daha afk sın yine de sıkalım dedik sıktık ve düştün olay bundan ibaret aracı süren kişi benim drive-by'a kalkan arkadaşım ise ben çadırlara doğru sürünce senin bi anda afk lıktan çıkıp sıkabileceğini düşündüğü için drive'a kalkarak geldi, olay bundan ibaret.

Senin neden legal bir yerde olduğunu düşünmeyelim? Seni zaten tesadüf eseri gördük kardeşim bilerek çadırların oraya gitmedik. Saklanınca ve yerinizi bulunca hemen şikayet açıyorsunuz, o halde bende gideyim kenara saklanayım beni bulsunlar esp diye iftira atayım öyle bir olay yok.

#36 - 01.07.2023 15:10
Atılan kanıtların hiçbiri geçerliliğini korumuyor. Silinen videoları tekrardan yükleyerek baştan bir oyuncu şikayeti oluşturmalısınız.