Konu: Edward Soccilerini - DM [21.05.2023]  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2023 16:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward Soccilerini - @esofmanaltıpistol

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 45. blok birliğinin hoodunda takılan, birlik içerisinde herhangi bir il-legal role katılım sağlamamış ve hala birliğe sistemsel olarak katılmamış, sokakta kimsenin bilmediği bir karaktere sahibim. Sokağa gelen bir satıcı ile konuştuğum sırasında kişi bir anda gelip beni AK-47 ile ateş ederek yaralı duruma düşürdü. Özel mesaj üzerinden nedenini sorduğumda, beni il-legal rol sırasında gördüğünü söyledi. Hem sistemsel olarak birlik içerisinde olmadığımdan hem de sokak içerisinde tanınmadığımdan dolayı bu tarz rollere hiç girişmedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin işleminin uygulanmasını rica ederim, iyi forumlar.

#1 - 21.05.2023 17:24
24 saat içinde savunma gelir.

#2 - 22.05.2023 20:02
24 saat geçti ve savunma yok, sonuçlandırılabilir.

#3 - 22.05.2023 20:06
kanka savas halinde oldugumuz adamların hoodunda durursan vurulursun

#4 - 22.05.2023 20:56
kanka savas halinde oldugumuz adamların hoodunda durursan vurulursun

kankam bu konu hakkında Breackner'in bir yanıtı var, atıyorum ki bu da politikalarda geçiyor.

Spoiler: GösterGizle
Daha öncede söylediğim gibi; Freeway süren birini gördüm XX Motorcularından vurmalıyım!
Elegy süren birliğini gördüm XX Yarışçılarından vurmalıyım! gibi şeyler söylemeyin her motor süren her elegy süren o birlikten olmadığı gibi her o sokakta rol yapan düşman birlikten olacak diye bir kural yok. Karakter ceza alacak.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129290.msg777661#msg777661

#5 - 22.05.2023 21:07
Selamlar, öncelikle 4KX Block Boys birliği ile savaştayız, Hood bölgeleri İdlewood motel. Kişiler orada rol yapıyordu, savaşta olduğumuz adamlarla tamamen rol içinde.

Aşağıda bıraktığım görselde görecceksiniz ki, onların içinde rol yapıyor.

Arkadaş vurulmasına rağmen ısrarla savaşta olduğumuz birlikle role devam ediyor, yakın davranıyor ve üstüne bir daha vuruluyor.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=145216.0

#6 - 22.05.2023 22:41
Sana da sadece bu yanıtı geçeceğim, sonuçlanabilir kişi savunmasını yapmış. Benim birlikte il-legal rol yaptığımı kanıtlayamaz çünkü bu karakterle daha illegal rol yapmadım. Sadece sokakta kendi başına rol yapan bir siyahi karaktere sahibim. Ki karakterim sistemsel olarak da birlikte değil. Ayrıca SS'te bulunan siyahi karakterlerden hiçbiri birliğe bağlı değil, bölgede kendi arasında sohbet eden bir grup. Daha da batırmışsın kanka.

kankam bu konu hakkında Breackner'in bir yanıtı var, atıyorum ki bu da politikalarda geçiyor.

Daha öncede söylediğim gibi; Freeway süren birini gördüm XX Motorcularından vurmalıyım!
Elegy süren birliğini gördüm XX Yarışçılarından vurmalıyım! gibi şeyler söylemeyin her motor süren her elegy süren o birlikten olmadığı gibi her o sokakta rol yapan düşman birlikten olacak diye bir kural yok. Karakter ceza alacak.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129290.msg777661#msg777661

« Son Düzenleme: 22.05.2023 22:43 deffen »

#7 - 22.05.2023 23:50
Karakter cezalandırılacak.