Konu: Rk kural ihlali  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2023 16:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @etaraybill  Lamont_Manning

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Rk kural ihlali.

Alıntı
Yaralı kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Merhabalar, arkadaşlar yaralı olmama rağmen üzerinden fazla bir zaman geçmeden rklı olduğumu bile bile bir daha sıkıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 20.05.2023 16:43 Alperizm »

#1 - 20.05.2023 16:44
Arada 11 dakika var, ben Aiden ile dolaşmıyordum. Kişiyi yolda koşarken gördük ve düşürdük. Birliği ile savaştayız, dm ssi stoklayan bir birlik değiliz, senin RK'da olduğunu bilmiyordum. Bilseydim böyle bir şey yapmazdım, sen vurulmuşsun. Tekerlekli sandalye ile dolaşman gerekirken yoldan koşuyordun ve bende sana sıktım. Hatalı do kullanma bir daha.

#2 - 20.05.2023 16:45
Arada 11 dakika var, ben Aiden ile dolaşmıyordum. Kişiyi yolda koşarken gördük ve düşürdük. Birliği ile savaştayız, dm ssi stoklayan bir birlik değiliz, senin RK'da olduğunu bilmiyordum. Bilseydim böyle bir şey yapmazdım, sen vurulmuşsun. Tekerlekli sandalye ile dolaşman gerekirken yoldan koşuyordun ve bende sana sıktım. Hatalı do kullanma bir daha.
Arkadaşların sıktıktan sonra buga düştüm, yaralı rolü nasıl yapılır bende biliyorum rapor attım ve admin beni vice mall'a attı.

#3 - 20.05.2023 16:49

Gördüğünüz üzere birliğimdeki kişiler beni uyarıyor, kişi vurulduktan sonra. Bilsem zaten böyle bir şey yapmazdım, ihlali bilmeden yaptım. Kişi vurulurken 100 canı vardı, tedavi olmuş sanırsam.

#4 - 20.05.2023 16:50
Arkadaşların sıktıktan sonra buga düştüm, yaralı rolü nasıl yapılır bende biliyorum rapor attım ve admin beni vice mall'a attı.
Canım benim o halde yolda koşmayacaktın, ihlalimi arkadaşlarım iletti, sana pmden olayı anlattım ama anlamak istemedin. Tarafımda daha ileti gelmeyecek, kişi önceden ben vurmadım ve rklı olduğunu bilmiyordum.

#5 - 20.05.2023 16:53

Gördüğünüz üzere birliğimdeki kişiler beni uyarıyor, kişi vurulduktan sonra. Bilsem zaten böyle bir şey yapmazdım, ihlali bilmeden yaptım. Kişi vurulurken 100 canı vardı, tedavi olmuş sanırsam.
Tedavi olmadım arkadaşın vurduktan sonra dediğim gibi buga düştüm ve /rapor bugdayım yazdım admin beni revleyip can vermiş.

#6 - 20.05.2023 17:01

Tedavi olmadım arkadaşın vurduktan sonra dediğim gibi buga düştüm ve /rapor bugdayım yazdım admin beni revleyip can vermiş.
Admin bugdasın diye sana niye can versin? Belli ki admini bir şekilde kandırmaya çalışmışsın.

#7 - 20.05.2023 17:03

Admin bugdasın diye sana niye can versin? Belli ki admini bir şekilde kandırmaya çalışmışsın.
Loglara bakabilirler /rapor Bugdayım yazdım dostum can verin gibi bir şeyde bulunmadım.

#8 - 25.05.2023 17:29
Aralarında yaşanan karışıklıktan dolayı bir seferlik ceza verilmeyecek, daha dikkatli olun. @etaraybill