Konu: ESP - Richard Wells  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2023 16:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Wells@ @arda5555 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ss'in sol altında adamın esp olduğu belli olmakta.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 19.05.2023 16:39
Şimdi der resimde oynama var falanda, ben yinede atayım.

https://streamable.com/zcvgxu 

#2 - 19.05.2023 16:42
Mal ve mülkünü birisine aktarmaması için arkadaşın loglarının kontrol edilmesini istiyorum, teşekkürler!

#3 - 19.05.2023 16:43
Mal ve mülkünü birisine aktarmaması için arkadaşın loglarının kontrol edilmesini istiyorum, teşekkürler!

#4 - 19.05.2023 16:53

#5 - 19.05.2023 16:55
Sizden ve tüm vice'dan özür dilerim daha yemin ederimki hile bile açmayacağım yemin ederim bu oyuna yüklü miktarda para yatırdım ve çöp olmasını istemiyorum lütfen beni bu seferlik bağışlayın lütfen dahada hile açmayacağım başka şikayetlerden ceza atın ama hileden lütfen bana ban atmayın lütfen emeklerimin çöp olmasını istemiyor lütfen daha açmayacağım hile hatta beni 7/24 izleyin.
Lütfen bana ban atmayın lütfen...

#6 - 19.05.2023 16:57
Sizden ve tüm vice'dan özür dilerim daha yemin ederimki hile bile açmayacağım yemin ederim bu oyuna yüklü miktarda para yatırdım ve çöp olmasını istemiyorum lütfen beni bu seferlik bağışlayın lütfen dahada hile açmayacağım başka şikayetlerden ceza atın ama hileden lütfen bana ban atmayın lütfen emeklerimin çöp olmasını istemiyor lütfen daha açmayacağım hile hatta beni 7/24 izleyin.
HMMM

#7 - 19.05.2023 16:59
hmm ne desekki bilemedikk

#8 - 19.05.2023 17:03

Yok kınık, bu yazı fazla ikna edici değildi. Başka bir yöntemle bence tekrar dene ban yiycen gibi...

#9 - 19.05.2023 17:06
Karakter banlanacak.