Alıntı yapılan: show - 13.05.2023 18:40@van der godefroy isimli arkadaşımız, yani Maske#36680 emote verdikten sonra ateş ediyorum. Bir kişi emote verdikten sonra diğer kişilerin deagle/uzi/tec9 gibi küçük silahlarda emote verme zorunluluğu bulunmuyor. Şikayet açmak için şikayet açmaktan vazgeç Jimmy Panucci, lose aldın diye kıvranma. Oyun oynuyorsun, alt tarafı savaş kaybettin. Spoiler: GösterGizlemaalesef ki öyle bir kural bulunmuyor, kuralları tekrar gözden geçir. buralarda bir yerlerinden kural uydurup kıvranma. alt tarafı bir şikayet yedin.
@van der godefroy isimli arkadaşımız, yani Maske#36680 emote verdikten sonra ateş ediyorum. Bir kişi emote verdikten sonra diğer kişilerin deagle/uzi/tec9 gibi küçük silahlarda emote verme zorunluluğu bulunmuyor. Şikayet açmak için şikayet açmaktan vazgeç Jimmy Panucci, lose aldın diye kıvranma. Oyun oynuyorsun, alt tarafı savaş kaybettin. Spoiler: GösterGizle
Alıntı yapılan: Huan - 13.05.2023 19:00Alıntı yapılan: show - 13.05.2023 18:40@van der godefroy isimli arkadaşımız, yani Maske#36680 emote verdikten sonra ateş ediyorum. Bir kişi emote verdikten sonra diğer kişilerin deagle/uzi/tec9 gibi küçük silahlarda emote verme zorunluluğu bulunmuyor. Şikayet açmak için şikayet açmaktan vazgeç Jimmy Panucci, lose aldın diye kıvranma. Oyun oynuyorsun, alt tarafı savaş kaybettin. Spoiler: GösterGizlemaalesef ki öyle bir kural bulunmuyor, kuralları tekrar gözden geçir. buralarda bir yerlerinden kural uydurup kıvranma. alt tarafı bir şikayet yedin. Hmmm, max thorin birliğinin r18 i mi diyorduk? Baş edemezsin Huan - Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)