Konu: [13.05.2023] Galliciano Nicoletti - Fear RP  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 13.05.2023 15:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @jigsaw4131

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Poschevo üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. Powergaming
Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi dün gece kaçırdık başında o kadar silahlı insan beklerken, sırıtması ve bizi nasıl vurduğundan bahsetmesi korkusuzca davranması sslerde mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya:

« Son Düzenleme: 13.05.2023 20:52 Gülücük »

#1 - 13.05.2023 18:25
Şahitliğimi onaylıyorum iyi forumlar.

#2 - 13.05.2023 20:28
Öncelikle iyi forumlar, Powergaming yazmışsın fakat biraz yanlış olmuş sanki? Serçe parmağım ile dövmedim ya hepinizi. Fear-rp diyorsun. Mekana gelip sebepsizce sıkıyorsunuz birşey demiyoruz, herşeyin ss'i mevcut. Sırıtmaktan fear-rp olmaz merak etme. Yaralı adama sopa ile vurup tekmeler atıyorsunuz, 3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Yazdığı gibi, Fear-rp rolüme devam ettim. /do kanalından Gallicano Fear-rp yapmama durumunda CK? yazdınız, /do Olumsuz, Fear-rp devamı diyip anlayacağınız dilden rolüme devam ettim.

#3 - 13.05.2023 20:50
Size göre başınızda onlarca silahlı adam varken, yaralanmış ve vurulmuş bir halde sırıtmak veya sizi çatıda nasıl vurdum ama? Demek kural ihlali olmayabilir. Sizin ne düşündüğünüz önemli değil. Kurallar net bir şekilde yazılmış. Açıklamanızda geldiğine göre yetkili kararı bekleyebiliriz. Güzel forumlar.

#4 - 13.05.2023 20:52
Size göre başınızda onlarca silahlı adam varken, yaralanmış ve vurulmuş bir halde sırıtmak veya sizi çatıda nasıl vurdum ama? Demek kural ihlali olmayabilir. Sizin ne düşündüğünüz önemli değil. Kurallar net bir şekilde yazılmış. Açıklamanızda geldiğine göre yetkili kararı bekleyebiliriz. Güzel forumlar.

Yetkili admin gereken işlemi uygular, merak etmeyin. İyi forumlar

#5 - 15.05.2023 17:41