Konu: Nikolai_Poschevo - Non RP  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2023 23:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nikolai_Poschevo - @Zangief

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sopraccolli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yazış stiline bakarsanız zaten 30-35 kişinin içinde yazılmayacak bir şey olduğunu görürsünüz ki zaten  5 kişi olsa bile bu tarzda yazılmaması gerek "arapça küfür edim mi random anda" bu tarz hareketler yakışmıyor dostum, zamanında ben böyle yazdığım için jail yemiştim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alırsa sevinirim, uyarılıp geçilmezse daha da çok sevinirim çünkü arkadaş 50 leveli geçeli uzun zaman olmuş. Kısacası uyarılacak leveli çoktan geçmiş, herkese hayırlı geceler.

#1 - 10.05.2023 23:22

Böyle yazdım diye zamanında uyarılmadan jail yemiştim, aynı hassasiyet gösterilirse sevinirim.
« Son Düzenleme: 10.05.2023 23:28 WulqueN »

#2 - 10.05.2023 23:30
Masadakiler kendi aralarında konuşurken sıkılıp arkadaşımla pm üzerinden farklı bir konu konuşuyorduk, boşluğuma gelmiş /r atacağıma /k atmışım. 

Kimseyi kışkırttığım, hakeret ettiğim veya üsteledğim bir durum yok. Konuyla geç, rolle alakası yok. Savunma bu kadar iyi günler Hacı.

#3 - 10.05.2023 23:32
Masadakiler kendi aralarında konuşurken sıkılıp arkadaşımla pm üzerinden farklı bir konu konuşuyorduk, boşluğuma gelmiş /r atacağıma /k atmışım. 

Kimseyi kışkırttığım, hakeret ettiğim veya üsteledğim bir durum yok. Konuyla geç, rolle alakası yok. Savunma bu kadar iyi günler Hacı.
Eyvallah kardeşim. Klavyede r ve k tuşları oldukça uzak, bana işgüzarlık yapıyorsun gibi geldi ama yine de admin kararına bırakalım. Sana da hayırlı geceler hacı. :)

#4 - 10.05.2023 23:34
Uzaklığıyla alakası yok, sürekli /r  ve /k kullanıyorum :) Hacı. Arada oluyor böyle şeyler çok takma kafaya. Hayırlı geceler Hacı.

#5 - 10.05.2023 23:36
Doğrudur.

#6 - 11.05.2023 09:42
@Zangief Daha dikkatli olmanızı öneririm, bu seferlik uyarı.