Konu: Jamal_Pierce Hızlı koşma.  (Okunma sayısı 457 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.05.2023 17:18
B+1 B+2 cleo su çok belli olan birşey, bilgisiz hile şikayetlerine cidden gülüyorum  ::)  ???
Arkadaş koşmayı orta tekere atamış olabilir ve orta tekeri ileri kaydıra kaydıra koşuyor olabilir, boş bir şikayet. Bilgisiz bir şikayet.  ::) ??? 8) :-\ :-*

Teşekkürler dostum.

#11 - 23.05.2023 16:13
B+1 B+2 cleo su çok belli olan birşey, bilgisiz hile şikayetlerine cidden gülüyorum  ::)  ???
Arkadaş koşmayı orta tekere atamış olabilir ve orta tekeri ileri kaydıra kaydıra koşuyor olabilir, boş bir şikayet. Bilgisiz bir şikayet.  ::) ??? 8) :-\ :-*

GameSpeed diye bir şeyde var bilion mu kanka? Arkadaş ayarladıysa çok hafifde olsa fark edilebiliyor bu kadar hızlı koşması biraz zor

#12 - 23.05.2023 16:35
spaceye bas çek yapıncada hızlı kosuyorsun uzgun

#13 - 25.05.2023 14:20

GameSpeed diye bir şeyde var bilion mu kanka? Arkadaş ayarladıysa çok hafifde olsa fark edilebiliyor bu kadar hızlı koşması biraz zor
Bunu mermi basan üzgün demezse sevinirim, Üzgün dostum diyeceğim ama dostum değilsin neyse. Koşma tuşuna bas çek yapınca hızlı koşabiliyorsun, yetkili incelerse anlar zaten. Burnunu sokmana gerek yok  :-\

hyp

*
v3 Oyuncusu
#14 - 25.05.2023 17:28
Şikayeti geri çekiyorum, arşive çekerseniz güzel olur.