Konu: Jamal_Pierce Hızlı koşma.  (Okunma sayısı 373 defa)

hyp

*
v3 Oyuncusu
#0 - 08.05.2023 20:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal_Pierce @Yusuf41 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.05.2023 19:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Jamal_Pierce karakterini kovalarken garip bir şekilde baya hızlı şekilde koşuyor, bir .cs olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Video'yu kendisi yolladı, video'nun kayıdını aldım. Eğer silerse kendim yollayacağım.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş hem dm atıyor, hem bug kullanıyor.

#1 - 08.05.2023 21:09
şikayetle alakam yok ama eklemek isterim;
öyle bir cs yok dostum, hızlı koşulabiliyor. admin arkadaşlar durumu gayet iyi biliyodur.
zaten böyle bir cs olsa, ilk önce polislerde yasaklanırdı.
« Son Düzenleme: 08.05.2023 21:20 Forza_g »

hyp

*
v3 Oyuncusu
#2 - 08.05.2023 22:29
öyle bir cs yok dostum, hızlı koşulabiliyor. admin arkadaşlar durumu gayet iyi biliyodur.
Öyle bir cs'nin olduğunu sana kanıtlarım dostum.

#3 - 08.05.2023 22:36
sadece on gorusumu soyledim birsey kanitlamana gerek yok

#4 - 08.05.2023 23:07
Sunucuya ilk başladığımda ard arda koşma tuşuna basınca hızlı koşuyorum bu yasak mı diye sormuştum, gelen cevap hayırdı. O günden bugüne sürekli space ard arda basarak koşuyorum, dediğin cleoyu bilmem.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#5 - 08.05.2023 23:12
Sunucuya ilk başladığımda ard arda koşma tuşuna basınca hızlı koşuyorum bu yasak mı diye sormuştum, gelen cevap hayırdı. O günden bugüne sürekli space ard arda basarak koşuyorum, dediğin cleoyu bilmem.
Aynen dostum kesin bilmezsin, bug yaparak veya .cs kullanarak koştuğun çok belli.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#6 - 08.05.2023 23:12
sadece on gorusumu soyledim birsey kanitlamana gerek yok
Sorun yok, olduğunun kanıtını buraya video'lu şekilde yollarım.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#7 - 08.05.2023 23:14
https://www.hizliresim.com/aq2psj6 Bu yeterlidir kanka, cleo'ya atıp başka bir sunucuda denerdim fakat üşendim.

#8 - 09.05.2023 16:03
B+1 B+2 cleo su çok belli olan birşey, bilgisiz hile şikayetlerine cidden gülüyorum  ::)  ???
Arkadaş koşmayı orta tekere atamış olabilir ve orta tekeri ileri kaydıra kaydıra koşuyor olabilir, boş bir şikayet. Bilgisiz bir şikayet.  ::) ??? 8) :-\ :-*

#9 - 09.05.2023 16:05
Eklemek istedim attığın cleo yu oyun içi kullanınca hile aktif olma sesi geliyor  :garip: :garip: :garip: :garip: :garip: