0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deathmatching, Metagaming
Bana şikayet açtığın konu ne? Ben mi sıktım sana? Şikayet açmış olmak için açmayı bırakın. Bana bir IC bilgi geliyor ve yanına gelip seni adamlarıma vurduruyorum, basit. Daha fazla ileti gelmeyecektir.
Alıntı yapılan: Huan - 08.05.2023 19:37Bana şikayet açtığın konu ne? Ben mi sıktım sana? Şikayet açmış olmak için açmayı bırakın. Bana bir IC bilgi geliyor ve yanına gelip seni adamlarıma vurduruyorum, basit. Daha fazla ileti gelmeyecektir.Sana MG'den dolayı şikayet açtım.Daha kendi birliğimdeki arkadaşlarım benim karakterimi tanımıyorken sizin tanıyıp böyle konuşma yapmanız çok saçma.
Alıntı yapılan: Vanth - 08.05.2023 20:23Alıntı yapılan: Huan - 08.05.2023 19:37Bana şikayet açtığın konu ne? Ben mi sıktım sana? Şikayet açmış olmak için açmayı bırakın. Bana bir IC bilgi geliyor ve yanına gelip seni adamlarıma vurduruyorum, basit. Daha fazla ileti gelmeyecektir.Sana MG'den dolayı şikayet açtım.Daha kendi birliğimdeki arkadaşlarım benim karakterimi tanımıyorken sizin tanıyıp böyle konuşma yapmanız çok saçma.Bak yukarıda ne dedim? " Bana bir IC bilgi geliyor ve yanına gelip seni adamlarıma vurduruyorum, basit." @WulqueN her şeye atlama, sağ ol.
Alıntı yapılan: Huan - 08.05.2023 20:39Alıntı yapılan: Vanth - 08.05.2023 20:23Alıntı yapılan: Huan - 08.05.2023 19:37Bana şikayet açtığın konu ne? Ben mi sıktım sana? Şikayet açmış olmak için açmayı bırakın. Bana bir IC bilgi geliyor ve yanına gelip seni adamlarıma vurduruyorum, basit. Daha fazla ileti gelmeyecektir.Sana MG'den dolayı şikayet açtım.Daha kendi birliğimdeki arkadaşlarım benim karakterimi tanımıyorken sizin tanıyıp böyle konuşma yapmanız çok saçma.Bak yukarıda ne dedim? " Bana bir IC bilgi geliyor ve yanına gelip seni adamlarıma vurduruyorum, basit." @WulqueN her şeye atlama, sağ ol.Bana gelen o bilginin SS'ini atabilir misin acaba?