Konu: Dragomir Mihailov, David Glock, Armen Igorevich, Sergei Maqsudov - şikayet.  (Okunma sayısı 389 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.05.2023 21:15
Bana IC'den onlara çalıştığın söylendi ona göre davrandım. Adıma açılan saçma sapan bir şikayet. Bana rolde ne denilirse onu yaparım.

Bana kanıtlarınızı sunarak savunma yaparsanız sevinirim.

#11 - 09.05.2023 00:28
Elim f8de gezmiyorum maalesef, böyle bir şikayet açacağını bilseydim alırdım yapacak bir şey yok.

#12 - 09.05.2023 00:31
Oluşumlarımız savaş içerisinde, dm gibi bir olay yok.

#13 - 09.05.2023 01:30
Elim f8de gezmiyorum maalesef, böyle bir şikayet açacağını bilseydim alırdım yapacak bir şey yok.

Beni ilgilendirmiyor dostum.

#14 - 09.05.2023 01:43

Beni de ilgilendirmiyor canım benim, sistemsel olarak kişilerle aynı oluşumdasın. Sana sıkabilirim anlamına geliyor, bana verilen emir bu.

#15 - 09.05.2023 10:37

Beni de ilgilendirmiyor canım benim, sistemsel olarak kişilerle aynı oluşumdasın. Sana sıkabilirim anlamına geliyor, bana verilen emir bu.

Öyle her gelene geçene  "sistemsel birlikte"  diye sıkman mı gerekiyor DM'ci arkadaşım? saçmalık.

Bana MG yapmadığınıza dair, kanıt sunmadan savunma yapmayınız lütfen. İyi günler diliyorum.

#16 - 09.05.2023 11:19

Öyle her gelene geçene  "sistemsel birlikte"  diye sıkman mı gerekiyor DM'ci arkadaşım? saçmalık.

Bana MG yapmadığınıza dair, kanıt sunmadan savunma yapmayınız lütfen. İyi günler diliyorum.
Dm atmıyoruz, kişilerle aynı oluşumdasın. Mekanlarından beri seni takip ediyoruz. Sürekli olarak afk atıyordun yanına geldiğimizde sana aktif rolde afk'dan sikayet açmak yerine sabrettik. Oyuna girip hareketlendiğini farkedince takip edip sıktık. Gereksiz yere şikayet açıp adminleri oyalaman kadar saçma bir şey yok.
Oluşumlarımız savaşta benim Dean karakterinden aldığım emir ; "Gidip hepsini vur" tarzında bir emir olduğu için gelip sana da sıkıyorum.
Daha fazla uzatmak da istemiyorum, nasıl anlıyorsan anla.

#17 - 09.05.2023 11:20
Zaten savaşta olduğun belli ki seni düşürdüğümüz gibi arkadaşların hemen yazıyor kim sıktı diye. Savaşta olmayan birine böyle bir mesaj gelmez, muhtemelen gözcü rolü yaptırıyorlar sana :D

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144774.0

#18 - 09.05.2023 11:45

Dm atmıyoruz, kişilerle aynı oluşumdasın. Mekanlarından beri seni takip ediyoruz. Sürekli olarak afk atıyordun yanına geldiğimizde sana aktif rolde afk'dan sikayet açmak yerine sabrettik. Oyuna girip hareketlendiğini farkedince takip edip sıktık. Gereksiz yere şikayet açıp adminleri oyalaman kadar saçma bir şey yok.
Oluşumlarımız savaşta benim Dean karakterinden aldığım emir ; "Gidip hepsini vur" tarzında bir emir olduğu için gelip sana da sıkıyorum.
Daha fazla uzatmak da istemiyorum, nasıl anlıyorsan anla.

Gereksiz şikayet açmıyorum aksine siz gereksiz şikayet açıyorsunuz bu birincisi, ikincisi herkesi gidip hepsini vur emri geliyor diyorsun sen tanımadığın bir kişiyi hastane önünde rastgele adam mı vuruyorsun yani? ne kadar saçma. Beni birlik bölgemde olduğumu dahi görmemişsin ve karakterim hakkında bir halttan haberin bile yok. "Savaş dostum bu böyle böyle" bahaneleri bana saçma geliyor, OOC olarak aldığımız ve rol planı olacak adamı bile bulup gereksiz sıkmışsınız. Neyin ne olduğu gayet ortada.

#19 - 09.05.2023 13:27
Dragomir Mihailov, David Clock, Armen Igorevich karakterleri   DM & Metagaming  ceza alacak.
Huan, muaf.

Ek olarak @Huan bir birlik liderisiniz, karar vermeden önce gerek IC gerek OOC oyunculardan delil isteyin bu kişinin bu birlik ile bağlantısı var diye. Aksi taktirde haklı olsanız dahil bu gibi durumlarda birlik oyuncuları zan altında kalabilir.