Konu: Bryson_Bartlett-dm  (Okunma sayısı 386 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 07.05.2023 06:18
https://cdn.discordapp.com/attachments/1102372330191208509/1104606407308890123/image.png bir araç nasıl aynı anda iki kişinin olabiliyor çok merak ediyorum çocuklar. Hepiniz bir ağızdan konuşmayın, birbirinizi ele veriyorsunuz :D
Çocuklar derken hocam? Öncelikle adabını ve üslubunu takın, sen kimsin? Haddini aşacak laflar etme, kalbin kırılır. Anlama veya okuma sıkıntın var sanırım, araç bana ait ve sürücüsü farklı bir kişi. Cidden, gözlerinde problem olduğunu düşünüyorum. Wine oynamak yerine, lose alınca tebrik etmeyi öğrenmelisin. İçinizi soğutmak için şikayet açmayın. Her neyse, iyi forumlar.

#21 - 07.05.2023 06:18
https://cdn.discordapp.com/attachments/1102372330191208509/1104606407308890123/image.png bir araç nasıl aynı anda iki kişinin olabiliyor çok merak ediyorum çocuklar. Hepiniz bir ağızdan konuşmayın, birbirinizi ele veriyorsunuz :D

okuma kıtlığınmı kardeşim, arabanın şöförüyüm diyorum körmüsün niye kendini illa bana rencide ettirmeye çalışıyorsun?
OOC kin beslemem, alt tarafı bir oyun oynuyoruz. Sizin gibi yetersiz oyuncu profilindeki insanlara benim ve rol yaptığım arkadaşım tarafından her hangi bir yanıt artık gelmeyecek. Karar yönetimin.

#22 - 07.05.2023 06:19
Pm'den bana CJ attın diyorsun bende diyorum ki kusura bakma kanka şakasına aldım, sende NO problem yazıyorsun NP yazarak. Yalan konuşan ben değilim. Bunun bir konuşması geçti. Yaralandığımda oyundan düştüm tekrar girdim SS alamadım. Orada ne konuşulduysa ''madem yalancı değilsin'' kendinde açıklayabilirsin. Arabayı aldıktan sonra ''Yalnız CJ yapıyorsun'' dedin ve bende dedim ki ''şakasına yaptım ve emotuda verdim '' dedim. Az ileride sağa çektim arabayı zaten. Sonrasında kalkıp bana pm den sorun yok dedin. Madem bir sıkıntı vardı neden kalkıpta NP yazıp olayı kapatıyorsun? :D? şikayet ettiğim sen bile değilsin yani. Burada vurulma söz konusu değil birliği yok ve aynı zamanda doğru düzgün vurma emotu yok.

#23 - 07.05.2023 06:20
Ayrıca şuan aktif olarak açık olan şikayetleri incelerseniz bu arkadaşın yine bir kişiye sıktığı ve yine birliksiz olup "rolsel birliği var" gibi savunma yaptığı görülebilir.

gbide atıp kesiyordun kanka yok sizi sikerim yok sizi yerim, ee gbiden çıkınca ic eşin arabamızı çalıyor ikinizide vuruyoruz sonra gelip soluğu burada alıyorsunuz? garipsiniz kanka, bunları yaşamaya devam ediceksen bence samp plaftromunu bırakmalısın
Çok merak ediyorum da güvenli bölgede spor yapan insanlara maskeli şekilde yaklaşıp buradan çıkın çalışma yapacağız gibi roller uygulamanız ne kadar doğru

#24 - 07.05.2023 06:20

okuma kıtlığınmı kardeşim, arabanın şöförüyüm diyorum körmüsün niye kendini illa bana rencide ettirmeye çalışıyorsun?
OOC kin beslemem, alt tarafı bir oyun oynuyoruz. Sizin gibi yetersiz oyuncu profilindeki insanlara benim ve rol yaptığım arkadaşım tarafından her hangi bir yanıt artık gelmeyecek. Karar yönetimin.
Yetersiz oyuncu derken, önce yaptığın rolün gerçekçiliğine bir bak, sonra benim rolüme laf söyle. Kafanda silah varken, hangi cürret ile o silaha vurabiliyorsun? Dört siyahi serseriye, nasıl tek başına göğüs gerebiliyorsun? Cidden sonuçlansın, kanser olmak için gencim.

#25 - 07.05.2023 06:21

aynen kanka sen en iyi oyuncusun, kendini öyle avutmaya devam et.. Bana yetersiz oyuncu diyorsun, gidip barlarda sarhoş rolü yapıp sağ sola sıçra olmaya devam et. Bize karşı agresif tutumun olunca bir yerde pmden yazarsın anca yok yeni birlikteyim yok birliğimin 10 günlük yasağı var falan, yapabildiğin tek şey bu ""konuşmak""

#26 - 07.05.2023 06:22
Pm'den bana CJ attın diyorsun bende diyorum ki kusura bakma kanka şakasına aldım, sende NO problem yazıyorsun NP yazarak. Yalan konuşan ben değilim. Bunun bir konuşması geçti. Yaralandığımda oyundan düştüm tekrar girdim SS alamadım. Orada ne konuşulduysa ''madem yalancı değilsin'' kendinde açıklayabilirsin. Arabayı aldıktan sonra ''Yalnız CJ yapıyorsun'' dedin ve bende dedim ki ''şakasına yaptım ve emotuda verdim '' dedim. Az ileride sağa çektim arabayı zaten. Sonrasında kalkıp bana pm den sorun yok dedin. Madem bir sıkıntı vardı neden kalkıpta NP yazıp olayı kapatıyorsun? :D? şikayet ettiğim sen bile değilsin yani. Burada vurulma söz konusu değil birliği yok ve aynı zamanda doğru düzgün vurma emotu yok.
Hocam aracın sahibi benim, video bana ait. Hiçbir şekilde böyle bir mesaj almadım, videoda da görüldüğü üzere pmleşme asla yok. Bu nasıl bir saçmalık? İyi forumlar, daha fazla ileti atmayacağım.
« Son Düzenleme: 07.05.2023 06:23 babycuhhrip »

#27 - 07.05.2023 06:22
https://i.hizliresim.com/fdssp01.png

GBI'da küfür, David Lombardi.
« Son Düzenleme: 07.05.2023 06:23 raaZe »

#28 - 07.05.2023 06:22

Yetersiz oyuncu derken, önce yaptığın rolün gerçekçiliğine bir bak, sonra benim rolüme laf söyle. Kafanda silah varken, hangi cürret ile o silaha vurabiliyorsun? Dört siyahi serseriye, nasıl tek başına göğüs gerebiliyorsun? Cidden sonuçlansın, kanser olmak için gencim.
Verdiğiniz emoteden bile haberiniz yok, ben arka koltuktayım IC eşim ön koltukta. Benim kafama doğrulan bir silah yok, onun kafasına doğrulttunuz. Silahı çekince arabayı sağa çekip fear-rp uyguladı. Karakterimin o anki korku ile hayatta kalma içgüdüsü sonucu silaha vurma refleksi gösterdi.

#29 - 07.05.2023 06:24

Verdiğiniz emoteden bile haberiniz yok, ben arka koltuktayım IC eşim ön koltukta. Benim kafama doğrulan bir silah yok, onun kafasına doğrulttunuz. Silahı çekince arabayı sağa çekip fear-rp uyguladı. Karakterimin o anki korku ile hayatta kalma içgüdüsü sonucu silaha vurma refleksi gösterdi.

tamam dediğin gibi olsun, arkadaşım silahını geri alıp ateş etti. Bu kadar basit