Konu: [04.05.2023] Lamar Pierce  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2023 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar Pierce @qus_furqan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.35 - 23.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mesai sonrası motorumla turluyorum, arkadaşları bölgede görüp dinlemek için yaklaşıyorum. Önce köprünün altında göremeyecekleri pozisyonlardan onları dinliyorum. Sonrasında da bölgeden uzaklaşıp bir ticaret olduğunu düşündüğüm için ihbar veriyorum. Sonra verdiğim ihbara ekiplerin yönelmesini beklerken kendimi garantiye almak için üst kısım (köprü) alanında bekliyorum. Sonra bir anda aşağıdan yukarıda duran beni görüyor ve ''Yukarıdaki bizi dinliyor.'' diyerek beni kovalamaya başlıyorsunuz. Nasıl görüyorsunuz yukarıyı? Bu roleplay kavramı dışında bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 İlk arkadaşları dinlediğim kısımlar.
Spoiler: GösterGizle

Sonra köprünün üstüne geçtiğim ve beni göremeyeceğin bakış açın. (Üstüne üstlük arabanın içindesin.)

Daha sonra beni gördüğünü söyleyip bir anda yanıma doğru gelmek için hareketlendiğiniz an. (Chat üzerinde gözüküyor.)

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılacağına şüphem yok. İyi forumlar.

#1 - 05.05.2023 18:03
Gerçek hayatta motor sesini o mesafeden duyabilirsin. Bizde duyunca şu şekil yukarıya baktık. Köprüden aşşağıya doğru bize baktığını gördük.

#2 - 05.05.2023 19:04
Gerçek hayatta motor sesini o mesafeden duyabilirsin. Bizde duyunca şu şekil yukarıya baktık. Köprüden aşşağıya doğru bize baktığını gördük.

Üstündeki araç tavanını yok sayarak konuşuyorum. Ekte bırakacağım periskop olmadan o köprünün üstünü biraz zor görürsün. Ses konusunda da araç geçmesi mümkün olan bir yolun altında konuşuyorsun, her geçen aracı kontrol mü ediyorsun?

Periskop olmadan orayı görmen imkansız be dostum, bide araç tavanı var.

#3 - 05.05.2023 20:28
Merak ediyorumda sen her grup gördüğünde yanına gidip dinliyormusun? Görüldükten sonra "NON-RP" kavramında şikayet açıyorsun sanırım. Yolda sen gezinirken arkadaşlar ile konuşuyoruz ve sende gleen park havuzun oradan motor ile geliyorsun. Orada seni gördüm ama bilerek müdahele etmedim, bıraktım. Yukarıda gördüğümüz zaman seni vursaydık bu seferde "DM" kavramında şikayet açıcağına adım kadar eminim. Ayrıca ticaret olduğunu nasıl şak diye anlıyorsun? Bir süre orada bekleyip sohbeti kavraman gerekiyor değilmi? 1 tane text chatloguna düşünse hemen gelip dinliyorsun. Saçma bir şikayet açmışsın, senin yaptığın rol daha saçma ve gülünç.

#4 - 06.05.2023 00:34
Motor ile iki defa dikkat çekebilecek haraketlerde bulunmuşsunuz. Sizi fark etmiş olabilirler çünkü iki defa çok yakınlaşmışsınız bundan dolayı şüphelenebilirler. Savunma yeterli görüldü.