0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca bir konuya değinmek isterim Esp'den açtığın şikayette esp dışında her şeye değindin tek tek şikayet açabilirsin dostum 1 şikayette her tür suçlama yaptın turcker botu, hesap çalma, ticaret.
Loglara bakılabilir Enom'un o zamanki karakteri ben Afk iken yanıma gelip kumar oynayalım mı diye sordu ve tamam dedim evimde kumar oynuyorduk ve bir anda OOC Küfürden ban yedi.loglara bakılmasını rica ediyorum.https://www.hizliresim.com/s3wnnuiSS'e bakabilirsiniz o zamanki logları'da teyit edebilirsiniz
Alıntı yapılan: Alperizm - 06.05.2023 20:31Eğer ki bize karşı bu bahsettiğin olaylardan şikayet açmak isterseniz sizi tutan hiç kimse yok, burada savunma yapmamı gerektirecek bir şey de yok. Eğer ki benden şikayetçi olmak istiyorsanız buyrun şikayet açın şayet o zaman savunmamı yaparım. Bu forum boşuna yok diye düşünüyorum.
Alıntı yapılan: Alperizm - 06.05.2023 20:57Alıntı yapılan: Alperizm - 06.05.2023 20:31Eğer ki bize karşı bu bahsettiğin olaylardan şikayet açmak isterseniz sizi tutan hiç kimse yok, burada savunma yapmamı gerektirecek bir şey de yok. Eğer ki benden şikayetçi olmak istiyorsanız buyrun şikayet açın şayet o zaman savunmamı yaparım. Bu forum boşuna yok diye düşünüyorum.
Alıntı yapılan: Alperizm - 06.05.2023 21:37Alıntı yapılan: Alperizm - 06.05.2023 20:57Alıntı yapılan: Alperizm - 06.05.2023 20:31Eğer ki bize karşı bu bahsettiğin olaylardan şikayet açmak isterseniz sizi tutan hiç kimse yok, burada savunma yapmamı gerektirecek bir şey de yok. Eğer ki benden şikayetçi olmak istiyorsanız buyrun şikayet açın şayet o zaman savunmamı yaparım. Bu forum boşuna yok diye düşünüyorum.Sana zerre ilgi gösteremem, değerli vaktimi de boşa harcayamam zaten yaptığın işlerden dolayı banını yiyeceksin, buna inanıyorum. Admin baktığı zaman görüşürüz.