Konu: Deshawn Robinson - Ortak Nezaket/Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 30.04.2023 12:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deshawn Robinson @jair963

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.40 - 12.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek
Alıntı
Powergaming
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2 kez gişemden geçti, sonrasında pm üzerinden kötü kelimelerle durumu açıkladı :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İtirazsız ceza almasını istiyorum. Saygılar...

#1 - 30.04.2023 13:24
@jair963 24 saat içerisinde savunma.

#2 - 01.05.2023 16:41
Sunucuya daha başlıyalı bir veya iki gün oldu çok özür diliyorum böyle ir kural ihlali yapdıgım için lütfen kural ihlali yapdıgım kişiden özür diliyorum yeniyim daha yeni yeni ögreniyorum kusuruma bakmayın

#3 - 01.05.2023 16:44
Şahızın 50 dolarını  karşılamak istiyorum özür dilerim beni affetmenizi istiyorum

#4 - 01.05.2023 16:47
Daha önce hep mta oynuyordum yeni başladım samp a alışmaya çalışıyorum beni affetmenizi talep ediyorum özür diliyorum :vice:

#5 - 01.05.2023 17:36
Karakteriniz ceza alacak.