Konu: Tommy_Foriello DM  (Okunma sayısı 253 defa)

#20 - 30.04.2023 02:11
Merhaba, Sopraccolli Crime Family ile öncesinde rollerimiz oldu. Aktif olarak haraca bağlanmış bir şekilde ( :'( :'( :'() olduğumuzdan onların himayesi altındayız. Bize sıkıldığında Tommy karakteri olay mahalindeydi, tabii arkadaşlarımız brawl rolünde keleş çekip sıktığından ve Tommy'de olay yerinde olduğundan silahına davrandı, bize sıkan orada ona da sıkardı. Malum kolları o kadar iyi değilmiş, sıra Tommy'e gelmeden hepsini düşürdü. E sonuç olarak himayesi altındayız, vergimizi ödüyoruz, adamlar da bize koruma sağlıyor. Bunun DM ile bir bağı yok. DM dediğin şey rolsüz atılır, kişi ayırt edilmez. Ayrıca Tommy adamları düşürünce arkadaşlarımız çok güzel kurşun yemiş rolleri yapıyor, bunu da eklemek istedim.

Kesilmiş ss falan diye laga luga etmezsin herhalde, bu rolü sen yaptın. Admin arkadaşımız da loglardan bakar.
Serhat gerekli açıklamayı yapmış zaten, her şeye dm diye şikayet açıyorsunuz.. Siz sıkarken dm olmuyor ama.
Hala sıkarken diyorsun, :D kafayı yemelik tiptensiniz  bro. Elinizde kanıtınız yok birşeyiniz yok hala sıktın diyorsun çıldırmalık, adminler sizinde dediğiniz gibi gereğini yapacaktır muhakkak içiniz ferah olsun. Ayrıca kişi ESP kullanıyor, Bandicam üzerinden çekilen video'da ESP ve diğer hilelerin çoğu gözükmüyor.Kişinin wall hack olma ihtimali olabilir.((Ben böyle düşünüyorum))
esp kullandığımı düşünüyorsan burada boş konuşmak yerine hile şikayeti oluşturabilirsin.

#21 - 30.04.2023 10:32
kesilmiş ekran görüntüsü atıp kanıtın yok yazmışsın oyle mı olmus kk

#22 - 30.04.2023 15:56
kesilmiş ekran görüntüsü atıp kanıtın yok yazmışsın oyle mı olmus kk
Şikayetle alakan yoksa yazma kardeşim, başka yerde yap çocukça hareketlerini.

#23 - 01.05.2023 05:02
Savunma yetersiz, karakter ceza alacak.