Konu: Daevion Tolbert, Yorell Collier, Frixy Dwight - Retarted RP, Mixing, GBİ  (Okunma sayısı 240 defa)

#10 - 22.04.2023 03:47
Kanki, ilk kovalamaca benle başladı zaten beni almaya geldiniz ve kaçtım olayların hepsinden haberim var zaten.

#11 - 22.04.2023 03:49
PD'nin oradaki gişe gibi şeye açarken aldı zaten kanka, aracınızı geri çektiniz sonra, ben araca koştum ve vuruldum ya da siz çarptınız, kaputun üstüne düştüm ve yaralıdan kalktıktan sonra ana yola atladım, ihlal olduğunu bende biliyorum çünkü, sonra yavaş yavaş yürüdüm ve araca bindim ve kaçtım. Kelepçem var koşamıyorum ve yaralı rolü misali, yavaş yavaş.

#12 - 22.04.2023 04:04
Hayır, aracın üstüne atladın ve bu yol boyunca kaçmana yardımcı oldu. Şikayete car surfing de dahil yani. Eğer bu dediğinde samimi olsaydın aracın üstünde düştüğün zaman arkadaşına sesliden; dur, bu yaptığımız yanlış. Ben yaralıya düştüm, bunun rolünü yapmam gerek demeliydin beni kaçırın demek yerine

#13 - 22.04.2023 04:05
Arkadaşın seni ezerek bayıltıyor, sana ateş eden polis memuru bayıltmıyor seni orada. Her şey loglarda mevcut

#14 - 22.04.2023 04:14
PD'nin oradaki gişe gibi şeye açarken aldı zaten kanka, aracınızı geri çektiniz sonra, ben araca koştum ve vuruldum ya da siz çarptınız, kaputun üstüne düştüm ve yaralıdan kalktıktan sonra ana yola atladım, ihlal olduğunu bende biliyorum çünkü, sonra yavaş yavaş yürüdüm ve araca bindim ve kaçtım. Kelepçem var koşamıyorum ve yaralı rolü misali, yavaş yavaş.

Polislerden birisi seni vurmadı ya da araçla çarpmadı, Premier gaza bastığı için sana çarptı ve kaputta spawn oldun bayılmandan ötürü. Car surfingin ihlal olduğunu biliyorsan neden bunu sürdürüyorsun, sonuçta rolde o Premier'e binmedin değil mi? Binemezdin zaten çünkü ellerin kelepçeliydi, o şekilde herhangi bir yardım almadan araca binmen olanaksız. Yapılan şey sadece car-surfing. Ayrıca ihlal olduğunu bilmen gereken tek şey bu konular değil, Güvenli Bölge kurallarını da ihlal ediyorsun fakat bu senin için hiçbir sorun yaratmıyor. Gerekmedikçe daha fazla yanıt vermeyeceğim.

#15 - 22.04.2023 04:16
O ne kanka? Merkez bankasını sormuyoruz kanka, ne planlar çeviriyorsun alttan alttan? Sol tarafta oturuyorum ve sol tarafa doğru kaçmam gerekiyordu, kelepçeli iken zıplayamıyoruz bunu bilmiyorsun sanırsam, ondan dolayı aracın üstüne zıplamadım. Aracın beni ezdi ve kaputun üstünde kaldım ana yola atladım, kendin megafon ile bağırdın bu olay nasıl bana patladı?

#16 - 22.04.2023 14:21
Savunmamı yapıyorum; İlk önce departmanın oradaki olaydan bahsedeyim. Mix falan yapmadık sadece sizin Daevion'u departmana götüreceğinizi tahmin ettik. Bug olayıda bilerek yapmadım kaçmam gerekti, kişide aracın üstünde kaldı. İstekli bir şekilde bug yapıp adamı aracın üstüne almadığım belli oluyor zağten. /pm'den uyarabilirdiniz. Biz zağten role uyup geri gelebilirdik. Ayrıca maske takmıştım ve ekipler mahallenin önünde başıma toplandılar. RetardetRp'de yapmadım, bildiğim kapıyı açtım adama ve kendini aşağıya attı. Sonrada oradan uzaklaştık. Kişi baygınlıktan çıktığında zağten araçtan indi. Bir bug yüzünden kendimi yakalatmak istemedim. Rol zevkinizi bozduysak özür dileriz. Şikayet sonuçlanabilir.

#17 - 22.04.2023 15:46
5 kere teslim olmak istedik umursamadınız, şikayeti öylesine açıyorsunuz kanka. Kendiniz beş kere almadınız, en sonunda bir memur geldi ve aldı, İC olayı OOC'e yansıtıp beni tutuklamadınız kanka, gözünüzün önünde teslim oluyorum dedim, adam beni solladı gitti. Maskemi çıkartırken tanıdınız, teslim olurken mi tanımıyacaksınız? Gerçekten boş şikayet açıyorsun kanka.

#18 - 22.04.2023 15:48
İnceleniyor.

#19 - 22.04.2023 16:50
Şikayet incelendi, mixing için kanıtlar yetersiz bulundu. Fakat şikayette adı geçen @Sucukluyumurta34, @enomxz ve @etaraybill için bir uyarı olsun. Bu isimlere tekrardan "Mixing" kapsamında şikayet açılırsa bu şikayet referans gösterilecek. Bu tarz rollere giriştiğinizde ekran kaydınızı ve iletişim kurduğunuz anların kanıtlarını alın.

Daevion Tolbert karakteri POWERGAMING kapsamında cezalandırılacak. Bir polis aracının arka koltuklarında içten kulp bulunmaz, arka kapıları içten açılamaz, üstelik karakteriniz kelepçeli.

Frixy Dwight karakteri Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak. Polis departmanı ve çevresinde arkadaşlarınızı kaçırmak gibi rollere girişemezsiniz.