Konu: Barbara Miller - nitroccontrol.cs  (Okunma sayısı 1182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.04.2023 23:53
Sonunda neden kaynaklandığını buldum, oyunun dizinde ki models kısmında ki efectspc.TXD yi değiştirmiştim. Değiştirdiğim modda nos doldurma efekti yokmuş.

#11 - 21.04.2023 11:47
Sonunda neden kaynaklandığını buldum, oyunun dizinde ki models kısmında ki efectspc.TXD yi değiştirmiştim. Değiştirdiğim modda nos doldurma efekti yokmuş.

ayyyynen kanka banlanmamak için yaptığın maymunluğa bak

#12 - 21.04.2023 12:18
Alakan olmayan her şikayete yazmaya devam edicek misin?

#13 - 21.04.2023 13:26

İsmini bile doğru yazamamışsın. Ayrıca böyle bir olay olduğunu sanmıyorum dostum. Yıllardır yarışçı rolü yaparım. Defalarca effect değiştirdim nos doldurması olmayan efekt modu görmedim. İnsanlara tırnak ucu sebeplerinden şikayet açıyorsun. Düzgün savunma yapmalarını bekliyorsun. Benim açtığım şikayette de arkadaşın açtığı şikayette de haddini aşarak savunma niteliği taşımayan iletiler atıyorsun. Oyuncu şikayetlerinde gününü geçiriyorsun zaten daha öğrenemedin mi savunma yapmayı? Efendi gibi savunmanı yap geç. Madem öyle efekt modunu bi incelesinler. Ben de bunca yıllık yarışçı tecrübeme bir yenisini katayım. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. xD

#14 - 21.04.2023 13:28
Yanlış anlaşılma olmasın toxic niyetli ileti atmadım. Tecrübelerimi aktardım. Ha belki de dediğin gibi efekt modundandır. At incelesinler. İyi forumlar.

#15 - 27.04.2023 16:27
@RECOLT düzgün bir savunma gelmeyecek gibi sonuçlanmalı.

#16 - 27.04.2023 17:28
Kullanmadığım belli oluyor savunmaya falan gerek yok. Kör olmayan anlar.

#17 - 27.04.2023 21:04
hadi effectsPC.txd ile oynadın nitro efektini sildin bi şekil yapamayacağın iş ama neyse nitronun sesi nerde O:-)
şimdide sağır olmayan anlar mı yazıcan şu şikayeti biri sonuçlandırsın artık kim haklı görelim

#18 - 28.04.2023 16:15
Susturmadan dolayı @Lethal adına bir savunma. Selamlar,  o an kaza yaptığım sıra nos bitişine denk geldi, size bir video bırakıyorum. Nos bittiği zaman efektten dolayı yok oluyor anlayabilirsiniz tarafımca bir ileti daha gelmeyecektir yetkili kararına bırakıyorum.

https://streamable.com/9wzwrj

#19 - 28.04.2023 19:20
Susturmadan dolayı @Lethal adına bir savunma. Selamlar,  o an kaza yaptığım sıra nos bitişine denk geldi, size bir video bırakıyorum. Nos bittiği zaman efektten dolayı yok oluyor anlayabilirsiniz tarafımca bir ileti daha gelmeyecektir yetkili kararına bırakıyorum.

https://streamable.com/9wzwrj

Gardaşım videonun devamını getireydinde anlasaydık keşke...