Konu: Mirko_Aleksic - Aktif rolde q , Alt karakter ile mixing  (Okunma sayısı 249 defa)

#0 - 18.04.2023 22:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mirko Aleksic @mahmut1922

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Empty @cetrain @MetehanBey78

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS te gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde ./q , Alt karakter ile Mixing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mirko Aleksic karakterini vuruyoruz ve orada ./q atıyor, Las Colinas tepesinden aşşağıya inerken Olga_Popov karakterini zıplarken görüyorum ve forumdan bakıyorum. Aynı kişi olduğun fark ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Alt Karakter SS'i [ Beni gördüğü zaman aşşağıya saklandı.]

Ek açıklamalar(varsa): Karakteri sonradan PM üzerinden role çağırdığımızda yazdığı mesajlar.

#1 - 18.04.2023 22:26
Şahitliğimi onaylıyorum. :garip:

#2 - 18.04.2023 22:27
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler bizi gördüğü an q atmaya alıştı. İyi forumlar. GunPowder kardeşimizde ban yemiş geçmiş olsun.

#3 - 18.04.2023 22:30
@mahmut1922 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#4 - 19.04.2023 03:20
Bu şikayet sonuçlanmadı, neden arşive taşındı? @Magician

#5 - 19.04.2023 12:25
Şikayet sonuçlanmadan neden arşive taşınıyor? @Magician

#6 - 19.04.2023 15:10
Şikayetler temizlenirken araya kaynamış. Karşı tarafın süresi dolana kadar bekliyoruz. Değerlendirmede.

#7 - 19.04.2023 20:55

Otuz dokuz geçe beni vurdunuz, vurduktan sonra düz map olduğu için oyunum crash yedi. Zaten 43 geçe oyuna giriyorum devamın da siz yoksunuz ben oyuna girip yaralı rolümü yaptım ve oradan ayrıldım ve 5 dakikalık olan süreyi ihlal etmedim. Mix için ise siz bana sıkmadan çok önce alt karakterim ile girip saat geçiyiriyordum exp kasıyordum sırf alt karakterim ile gezdiğim için mix yapmış olmuyorum. İyi forumlar.

#8 - 19.04.2023 21:39
Adminler hangi karakterinle gir çık yaptığını loglardan görüyor adminleri kandırmaya çalışma, seni vurmadan önce tekrardan q atıp Olga Popov karakterine geçtin. Biz senin arkadaşlarını vurmaya gittiğimizde sen oyuna girdin ve neymiş yaralı rolü yapmışız bunlar sökmez kardeş  düzgünce yaralı rolü yaptığının ssi varsa yolla bizde inanalım.

#9 - 19.04.2023 22:23
Yaralı rolünü SS almadım açıkcası elimi çabuk tutmaya çalıştım yalan yok biraz win'e oynadım sen malum hileleri kullanarak benim arkadaşlarıma giderken ben rolümü yapıp ortamdan uzaklaştım haksız olsam haksızım derim diğer şikayetiniz de bunu belirttim istemeden  de olsa bağlantı kopardım ve rolün baltalandığını kabul ettim gerekli işlem uygulansın dedim fakat bura da haklı olan benim sen hile ile bir anda başkalarının yerini görüp onları vurmaya gidiyorsan o senin sorunun, hem üslubunu düzelt dostum oyun oynuyorsun ara sıra kafanı bilgisayardan kaldır.