|  | | BİZİ VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN! #vicenews #onlytrue #save
|
|

VICE ŞEHRİ'NDE YENİ BİR YILDIZ PARLIYOR Vice Şehrinin yeni yıldızı geçtiğimiz günlerden itibaren kendini göstermeye başladı. Yükselen yıldız Astrid Revision, yalnızca TELEVICE'a özel önemli açıklamalarda bulundu.
ASTRID REVISION KİMDİR?
Astrid Revision 5 Ocak 1998 yılında, Amerika/California'da doğdu. Bebekliğinin küçük bir dönemini burada geçiren Astrid ve ailesi, kısa bir süre sonra Almanya'da doğdu. Bu yüzden kendisine Alman gözüyle baktığını sıklıkla söylüyor. Şarkı yazmaya ilk kez Almanya'da başladı. Şarkı yazmasının yanı sıra girdiği ajanslarda model olması için de teklifler alan Astrid, bu yönde de ilerlemeyi ihmal etmedi. Almanya'da yaşadığı süre boyunca kendini geliştirmeye yönelik birçok etkinliğe katıldı. Florida'ya gelme hikayesi ise bir arkadaşı sayesinde olsa da, Ailesi hala Almanya'da yaşıyor. Çocukluk arkadaşının tavsiyesiyle Florida'a taşınan Astrid, Florida'da fark yaratmaya geldi.
ASTRID REVISION'DAN BÜYÜK SÖZLER
Geçtiğimiz akşam, Vice Media Group ekibinden Celia Harrison ve Mikhail Makarov'un sorularını yanıtlayan Revision, çarpıcı cümleler kullandı. İşte detaylar:
ASTRID REVISION SORULARIMIZI YANITLADI
Gelecekle ilgili planlarınız neler? Gelecekte kendini nerede görüyorsun?
"Güzel bir soru. Şehre farklılık ve yaratıcılık getirmek istiyorum. İnsanların duygularına hitap etmek, onlara huzuru yaşatmak ve arabalarında uzun yollara çıktığında neşeli, huzur verecek şarkılar sunmak istiyorum. Birçok şarkıcı bunu başardığını düşünüyor fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Piyasada gerçekten bu işi yapan olmadığından dolayı bu kadar ünlendiklerini ve şarkılarının gerçekten bir şarkı olduğunu düşünüyor olabilirler." İlk şarkı yazma kariyerinizin hikayesinden bahseder misiniz?
"Şarkı yazma isteği çocukluk yaşlarımda başladı ve bunu ilerletmek, profesyonel bir iş haline getirmek istedim.. Ailem sürekli çalışıyor ve ben de evdeki insanlara yük oluyormuş gibi hissediyordum. Kendime gelir kaynağı elde etmeliydim ve insanlara gerçek şarkılar dinletmeliydim. Bazı insanlar bu işten gelir kaynağını almamış gibi konuşup sürekli halkın üzerine gelir lakin ben böyle olmayacağım. Gerçekçiliğe önem veren birisi oldum ve böyle olmaya devam edeceğim." Hayatındaki en büyük destekçin kimdi?
"Almanya'da annem ve babam bu işe meraklı olduğumu fark ettiğinde beni büyük şekilde desteklemeye başladılar. Kardeşlerim ve diğer arkadaşlarım yapmak istediğim bu iş konusunda ileride büyük utançlık çekebileceğimi ve pişmanlık duyabileceğimi söylüyorlardı. Amatör bir söz yazmak ve bunu kayıt edip insanlara sunmak çok riskli bir iştir. Arkadaşlarınız tarafından alay edebilirsiniz ve bu davranışlardan dolayı depresyona girebilirsiniz." Siz hiç bu tür olaylar yaşadınız mı? Alay konusu oldunuz mu?
"Arkadaşlarımı iyi seçtim ve hep kendimi mutlu şeyler ile eğlendirdim. Arkadaşlarım ne kadar şaka yaparak dalga geçsede hiç aldırış etmedim. Fakat büyük bir alay konusu olmadım." Şehirdeki sanat hayatını nasıl değerlendiriyorsun?
"Bana göre şehirdeki sanat işleyişi ve müziğe olan ilgi hiçbir zaman farklı bakış açısına sahip olmamış. Bu işe girmek isteyen herkes birbirlerinden kopya çekerek ilerlemiş ve aynı şeyleri yapmış gibi duruyor. Klip çekimlerinde basit şeyler kullandıkları ve hatta bazı kişilerin klip çekimi bile yapmadığı oldukça açık. Sanat biraz daha özgüven isteyen bir şey ve doğal olan bir şey. İnsanların duygularına hitap edecek şarkılar yazmanin kolay olmadığını belirtmek isterim." Hayatındaki en büyük pişmanlık neydi?
"Hayatımda yaşadığım büyük bir pişmanlığım hiçbir zaman olmadı. Hayatınızı akışına bırakırsanız birçok yerde hata yaparsınız ve bu hataların hata olduğunu fark ettiğinizde büyük pişmanlık çekersiniz. Bu yüzden bir şeyleri düşünerek ve ben gerçekten bunu yaparak doğru mu yapıyor diyebilmektir." Model ya da bir şarkıcı olma hayali kuranlara ne gibi tavsiyeler vermek istersin?
"Bu soruyu oldukça beğendim. Modellik hayali kuran kişiler için verebileceğim en güzel tavsiye hayatları boyunca sigara içmemeleri ve abur çubuk yememeleri olacaktır. Şarkı ve klip işlerinde daha fazla verilen duyguya ve insanlara şarkıyı hissettirmek önemli oluyor. Yüzünüz klip için önemli değil diyemeyeceğim çünkü her kadın güzel olmayı hak eder."
ASTRID REVISION'UN AŞK HAYATı
TELEVICE ekibimiz, Astrid Revision'un geçmiş ve günümüzdeki aşk hayatına da el atmayı unutmadı. Astrid Revision'un hiç beklemediği yerden sorular yönelten ekibimiz, cevapları elbette ki kayıt altına aldı. Aşk hayatın nasıl gidiyor? Hayatında birisi var mı ya da olacak mı?
"Beklemediğim yerden geldiğini söyleyebilirim. Özel hayatımı çok fazla paylaşmayı sevmem. Fakat size bunun hakkında bilgi vermekten çekinmeyeceğim. Aşk hayatım olduğu gibi stabil ilerliyor. Şu anda hayatımı paylaştığım ve büyük sevgi duyduğum birisi yok. Erkek arkadaşımı medya'dan saklamamayı tercih edeceğim ve ilişkim olduğunda kişisel olarak duyuracağım." Eğer saklarsanız, bilirsiniz ki TELEVICE bunu bulur. *Güler*
"Bundan şüphem yok, bu konuda oldukça başarılısınız... Ancak saklamayacağım için bulmanız daha kolay olacak."
|
|
« Son Düzenleme: 18.04.2023 09:59 the batuhan batrix »
0
0
0
0
0
0
0
0
0