Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 24 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir.
Bölgeden ayrılmadık, ateşe devam ettik sadece biraz bekledik. Fakat senin düştüğünü veya düşmediğini bilmiyorum. Orada çok kişi düştüğü için tekrar düşmen normal. Fazla yorum yok, savunmam belli. YKİ ne demek öğretebilirim, Yaralı Kural İhlali - Vurulduğun halde vurulmamış gibi role devam etmektir, araba sürmek gibi. Siz seversiniz öyle rol yapmayı. Daha bir kaç saat önce oluşumunuz bizimle çatışmaya girdi. Bu yüzden vurulmanız normal, hood bölgende neden AFK bırakıyorsun o zaman? 2. vurulduğun kısımda DEMACHI oluşumunun hooduna kaçıyordunuz, amacım sizi vurmak değildi vurulmayanları vurmaktı. Diego karakteri vurulmamıştı mesela, o sırada hood bölgenizde değilken vurduk. Seni kendi hoodundayken uzaktan vurduğumuz için ismin gözükmüyor, bilmemem normal. Düşebilirsin? Ayrıca artarda bastığımıza dair bir kanıdın yok. Hoodunun dışında vuruluyorsun dostum.
3. SS zaten Aktif Rolde AFK bıraktığınız için cezalandırıldınız.
4. SS neden konuldu bilmiyorum? 3. SS'im zaten seni tanıdığımı 4.SS için destekliyor, vurulmuşsun. Sorun nedir? Anlayamadım. Sonuçlanabilir.