Konu: [17/04/2023 - Ratko_Totorovic] @gunpower  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 17.04.2023 18:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @GunPowder

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Lombardi, Monica Lombardi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:03.53, 03.59 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal kural İhlali, Yaralı Kural İhlali, Üst üste hood baskını

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde arkadaşlar hood alanımızı basıyorlar bizi vuruyorlar,  aradan 5 dakika ve tekrardan gelip ateş açıyorlar. Art arda hood baskını ve Yaralı kural İhlali yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ,[url=https://www.hizliresim.com/1nh1sf9],[/url]

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 17.04.2023 18:51 ibobrkts »

#1 - 17.04.2023 18:39
Alıntı
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 24 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir.

Bölgeden ayrılmadık, ateşe devam ettik sadece biraz bekledik. Fakat senin düştüğünü veya düşmediğini bilmiyorum. Orada çok kişi düştüğü için tekrar düşmen normal. Fazla yorum yok, savunmam belli. YKİ ne demek öğretebilirim, Yaralı Kural İhlali - Vurulduğun halde vurulmamış gibi role devam etmektir, araba sürmek gibi. Siz seversiniz öyle rol yapmayı. Daha bir kaç saat önce oluşumunuz bizimle çatışmaya girdi. Bu yüzden vurulmanız normal, hood bölgende neden AFK bırakıyorsun o zaman? 2. vurulduğun kısımda DEMACHI oluşumunun hooduna kaçıyordunuz, amacım sizi vurmak değildi vurulmayanları vurmaktı. Diego karakteri vurulmamıştı mesela, o sırada hood bölgenizde değilken vurduk. Seni kendi hoodundayken uzaktan vurduğumuz için ismin gözükmüyor, bilmemem normal. Düşebilirsin? Ayrıca artarda bastığımıza dair bir kanıdın yok. Hoodunun dışında vuruluyorsun dostum.

3. SS zaten Aktif Rolde AFK bıraktığınız için cezalandırıldınız.

4. SS neden konuldu bilmiyorum? 3. SS'im zaten seni tanıdığımı 4.SS için destekliyor, vurulmuşsun. Sorun nedir? Anlayamadım. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 17.04.2023 18:57 GunPowder »

#2 - 18.04.2023 00:26
Son SS bir oluşum hoodu değil, ek olarak @GunPowder sizi RK'lı kişileri tekrardan RK'a düşürmemeniz konusunda ilk ve son kez uyarıyorum. Savunma yeterli görüldü. Benzer bir şikayette daha ağır cezalara tabii tutulabilirsiniz.
Konu kızağa çekilecek.