Konu: God Mode - John Nestorovski  (Okunma sayısı 343 defa)

#0 - 17.04.2023 04:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John_Nestorovski  @mustafa51
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Demachi oluşum üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin kaç hit yediğini bile saymadan videoları birleştirip şikayet oluşturdum, hile açtığı çok açık ve net gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 17.04.2023 04:12
Şahitliğimi onaylıyorum, bileğinize güvenin la.  :D :D :D

#2 - 17.04.2023 04:14
Şahitliğimi onaylıyorum, umarım SAMP BUGU diye savunma gelmez.

#3 - 17.04.2023 10:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 17.04.2023 11:03
@mustafa51 , 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#5 - 17.04.2023 11:25
İlk birkaç hiti yemiyorum fakat diğer hitleri yedim, bilgisayarım kötü zaten oyunum donduğu için anlık droptan hit yemedim. Bunu yaşayan çok oyuncu oldu ve şu anda oynamaya devam ediyor.

#6 - 17.04.2023 11:47
İlk birkaç hiti yemiyorum fakat diğer hitleri yedim, bilgisayarım kötü zaten oyunum donduğu için anlık droptan hit yemedim. Bunu yaşayan çok oyuncu oldu ve şu anda oynamaya devam ediyor.
Kanka yalana hiç gerek yok bende zamanında düşük fpste oynuyordum fakat her hiti yiyordum, neyse böyle bir sorunun var sayalım neden savaşa giriyorsun bu sorun sana üstünlük sağlamıyor mu?

#7 - 17.04.2023 12:13
Drop yersen hit yemezsin, olay düşük fps değil. Drop yemek. Drop yerken farkettiysen takılarak sıkıyorum, bu yüzden canım gitmemiş dostum. God açsaydım kapamazdım.

#8 - 17.04.2023 13:16
Drop yersen hit yemezsin, olay düşük fps değil. Drop yemek. Drop yerken farkettiysen takılarak sıkıyorum, bu yüzden canım gitmemiş dostum. God açsaydım kapamazdım.
Hayır drop yediğin hiç anlaşılmıyor, art arda sıkıyorsun ki 46 saniyelik videoda 15/20+ hit alıyorsun (saymadım isteyen sayabilir)
ve canın düşmüyor ayrıca sadece bir kişiden değil aynı anda 3 kişiden hit yiyorsun direkt düşmen lazım ama nasıl bir dropsa seni yere düşürtmüyor. O:-) Canın bazen düşüyor bazen düşmüyor belli ki godu aç kapat yapıyorsun, daha fazla kolpa sıkma Mustafa.

ne diyelim, allah herkese böyle bol droplu internet nasip etsin

#9 - 17.04.2023 13:42
Drop yemenin ne olduğunu biliyor musun? Benim ekranımda oyunum kasıyordu. God açmadığım bariz ortada.