Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rolando_Yen
@Caparol Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christopher_McCharter
@samo Leonardo_Brooks
@Thorin Alessandra_Rosalie
@Rose Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2019, 14.27
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
SÜREKLİ ROLEPLAY
Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
GASP KURAL İHLALİ (PASİF OLDUĞU GEREKÇESİYLE)
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Verona Sahili yakınlarında duruken kişi yüzü maskeli bir şekilde beni gasp etmeye çalıştı, rolü sürdürürken aklıma gasp kuralının pasif olduğu geldi. Yaralandığımda kişiyi uyardım fakat yetkili pasif olduğunu bilmeyerek ona aktif olduğunu söylediğinden kişi devam etmek istedi. Ben de yetkiliye bunu bildirdim. Forumda pasif olduğu yazıyor, kişi bu role girerken incelemesi gerektiğini düşünüyorum, o yüzden yetkilinin bir suçu olduğunu söyleyemem. İkinci ihlale gelirsek biz bu konuyu tartışırken oraya polis ekipleri ve bir kişi daha geldi, tam olarak şahit eklediğim kişiler. Görülebileceği gibi kişi maskeliydi fakat polisleri gördüğünde bir rol yapmaksızın aksesuarı çıkardı. Kişiye /do komutundan soruyu yönelttim fakat cevap vermeden ortadan kayboldu. Sorduğumda ise maske yüzümdeydi, sistem hatası diyerek geçiştirdi fakat polis ekiplerine yüzünde maske olduğunu belirtmedi eğer belirtseydi farklı bir rol ile karşılaşacağını biliyordu. Yazdıklarımın hepsi ekran görüntülerinde net bir şekilde belli olmakta. Eklediğim kişilerden şahitlik yapmasını istediğim tek nokta, geldiklerinde kişinin yüzünde maske olmadığı ve rolsel olarakta var olduğunu belirtmediğini onaylamaları. Emin değilim fakat
@Thorin kişinin yüzünde maske olduğunu görmüştür diye düşünüyorum, belirtirse sevinirim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar dilerim!