Konu: [08.04.2023 Keon Carter]Üniversite Bugu  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.04.2023 23:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keon_Carter @t2rker
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Universite bugu?

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş jaildeyken hile/bug yaparak dışarıya çıkmış. Bu sside bilinçsiz bir şekilde Vice Squad'a atıp siliyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): ???

#1 - 09.04.2023 00:28
Öncelikle üniversite bug'ını bilmiyorum nasıl yapıldığını da bilmediğim için o konuda kanıt sunamayacağım Öncelikle ben jaildeyken bug'a girdim, ic jailde herkese olan aşağı düşme bugu. Rapor attım ve afk bıraktım afk'yken video kaydım açık kalmış oradan ss aldım 68 dk'm varken admin beni çekmiş. Oyuna tekrar döndüğümde admin beni pd önüne ışınlamıştı ve pd'nin dolu olduğunu gördüm her yerde araç vardı arkadaşın kanıt olarak attığı fotodan bahsediyorum, ben de orada fotoğraf çekindim ve aktif rol olduğu için o 15 dk'nın bitmesini pd'nin arka tarafında boş bir alanda bekledim. 15 dk dolduktan sonra beni jail çıkışına ışınladı ve role geçtim. Evet rapor atabilirdim ama 15 dk kalmıştı zaten adminleri uğraştırmak istemedim köşede bekledim jailimi 15 dk için bug niye yapayım güzel dostum açtığın şikayetin hiç bir mantığı yok. Üniversite bugu diyorsun üniversiteyle alakalı bir şey yok açtığın şikayette.

ss'de göründüğü gibi ben afk'yken raporuma bakılıyor ve admin beni fotoğrafın çekildiği yerin hemen önüne ışınlıyor.

#2 - 09.04.2023 00:29
afk sın ama bu ss i alabiliyorsun garip

#3 - 09.04.2023 00:30
Bir şüphe üzerine şikayetimi açtım. Ekran görüntüsünü Squad'a atıp siliyorsun, şüphelenmem normal değil mi? Sonuçlanabilir.

#4 - 09.04.2023 01:05
afk sın ama bu ss i alabiliyorsun garip
Video kaydım açık kalmış dedim kardeşim ordan aldım ss'i. Zor bir şey değil videodan ss almak

#5 - 09.04.2023 01:47

hetamam

#6 - 09.04.2023 02:20

hetamam
güzel kardeşim canımın içi o ss'i rapor atınca bugdayken alıp afk atmışım azıcık kafan çalışıyorsa anlarsın zaten. Hayranım gibi şikayetlerimde dolaşmayı bırak

#7 - 09.04.2023 03:14
fanımsınız sanırım

#8 - 09.04.2023 18:19
sen kimsin oğlum fanın olacağım :DQWKEŞQİWEqw Mirmanu arkadşaıma şikayet açmasını ben söyledim zaten. Seni tanımam etmem idlewood üyesi seni.

#9 - 09.04.2023 18:24
sen kimsin oğlum fanın olacağım :DQWKEŞQİWEqw Mirmanu arkadşaıma şikayet açmasını ben söyledim zaten. Seni tanımam etmem idlewood üyesi seni.
ruslar güzel oluyomus  doğru mudur  :D :D