Konu: Hansen Vestergaard | DM-PG-GBİ  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2023 22:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hansen_Vestergaard @Ducatro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM / GBİ / Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kodeste AFK atarken oyuna döndüğümde canımın düştüğünü gördüm, ardından biraz bekledim ve yan koğuştaki karakterin beni punchladığını fark ettim. Role döktüm ve haliyle sinirlenince onu uyardım fakat elleri arkadan kelepçeliyken bana nasıl o demirliklerden vurduğuna anlam veremedim, üstüne üstlük güvenli bölgedeyken.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  O:-)

#1 - 05.04.2023 22:29
Emote falan atmadım farkettiysen, afksan nasıl görüyosun orası ayrı ve senin ellerde niye kelepçe yok kovboy şapkalı çocuk. Canının gittiğini benim taraftan göremiyordum vurduğumu da, açmak için şikayet açma.

#2 - 05.04.2023 22:34
Emote falan atmadım farkettiysen, afksan nasıl görüyosun orası ayrı ve senin ellerde niye kelepçe yok kovboy şapkalı çocuk. Canının gittiğini benim taraftan göremiyordum vurduğumu da, açmak için şikayet açma.
Şikayet açmak için şikayet açmıyorum ihlal yaptığın için şikayet açıyorum, gereksiz kelime oyunu yapma. Emotesiz neden vuruyorsun? Düzgün okursan oyuna döndüğümde canımın azalmış olduğunu gördüm ve izlemeye başladım dedim ve ellerimde neden kelepçe olup olmadığı seni ilgilendirmez.
Canının gittiğini benim taraftan göremiyordum vurduğumu da
Daha fazla yönetimi kandırmaya çalışma, gerek görülürse daha fazla kanıt paslarım.
« Son Düzenleme: 05.04.2023 22:36 Rosenfeld »

#3 - 05.04.2023 22:44
Canın yan taraftan gittiği görülmüyor, kanıt istiyorsan atacağım.
« Son Düzenleme: 05.04.2023 22:48 Ducatro »

#4 - 06.04.2023 10:28
Canın yan taraftan gittiği görülmüyor, kanıt istiyorsan atacağım.
Gerek duymuyorum, 5k oynama saatin var ve "canının yan taraftan gittiği görülmüyor, farkında değildim" gibi savunmalar yapman aşırı gereksiz.
Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#5 - 06.04.2023 14:20
Çocuk adam orada aramızda demirler olduğu için senin kafanın üstüne canın gittiği görülmüyor ve benim ekranımdan sana vurduğum denk gelmiyordu. Yetkili bekleyelim kanıt için tekrar denemek ve göstermek amacıyla yazdım ama oralı olmadın. Ek olarak kanıta sen değil yetkili karae veriyor.  O:-)

#6 - 07.04.2023 14:17
Ceza verilecek.