Konu: [04.04.2023 - Miguel Rodriguez] Mixing + Dm + MG  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2023 19:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Rodriguez @argentby

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Orlando_Holman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2023 18:40 - SS'de de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

- /me, /do gibi somut hareket ve durumları belirten kanallar üzerinden OOC bilgi verilmemelidir.
- /me vurduğu adama bakar. (diğerleri vurduğunu bilmiyor)
- /me daha önce geldiği sahilde birasını içer.  (daha önce gelip gelmediğini diğerleri bilemez)

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, bu karakter Carlos Rodriguez karakterini canlandırıyordu, bu karakter ve ekip arkadaşı bölgemize ateş açtı, bu şahısı Admin onayı ile CK ettik. Üzerinden 1 hafta filan geçti kişi NC atıp Miguel Rodriguez karakteri ile gelip, mekanımın önünde AFK iken gelip uyuyor musun? dedikten sonra AFK olduğum için birşey diyemedim, emote atıp konuşmadan, birşey yapmadan bana sıktı. Daha sonrasında birlikteki arkadaşlarımada hatalı emote atıp ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
url=https://www.hizliresim.com/11nuykl][/url]

Ek açıklamalar(varsa): Kişi kendini bilmeden, IC OOC vurarak hareketler yapıyor, bunun bir oyun olduğunu bilmiyor. PM den kimsin kardeşim? diye sorduğumda Carlos Rodriguez :) diyerek cevap veriyor. Bu kişiyi öldürdüğümü nereden biliyor? Bunların rolü döndü, SS'i birlik sayfasında paylaşıldı, bizim öldürdüğümüzüde kimse bilmiyor. İyi forumlar.

#1 - 04.04.2023 19:16
Öncelikle iyi forumlar herkese, Olayda olduğum için yazıyorum, İc olarak kişi ile hiçbir sohbetim ve tanışıklılığım olmamasına rağmen kişi sistemsel olarak beni Deathmatch yolu ile düşürdükten sonra aynı şekilde sebepsizce r18 rütbesindeki Matteo_Nicoletti'de düşürmüştür. Aynı zamanda kişinin nc atmadan önceki karakterini ck ettiğimiz için şuanki karakteri ile düşmanlık besleyip Mix yapmıştır. Kişinin önceki karakterine ait herhangi bir bağlılığı varsa akabinde eski karakterinin bizim öldürdüğüne dair bir ic yollarla ulaştığı bir kanıt yoksa aynı zamanda elinde bize ait fotoğraflar dış görünüşünü ic yoller ile öğrenmemişse kişi Deatmatch + Mixing yapmıştır. İyi forumlar.

#2 - 04.04.2023 19:42
Öncelikle iyi forumlar, arkadaşımız hatalı emote ile onlara sıktığımı belirtiyor. Hatalı emotem yok, MIX yaptığım iddia ediliyor fakat bilgiler IC olarak öğrendim, bunun rolü yapıldı. Miguel adlı karakterim ile bu olayı Gabriel Vazquez @Asap tarafından öğrendim.
« Son Düzenleme: 04.04.2023 19:52 argentby »

#3 - 04.04.2023 20:32
İc olarak öğrendiğini söylüyorsun ssleri varmı elinde?

#4 - 04.04.2023 20:39
İc olarak öğrendiğini söylüyorsun ssleri varmı elinde?
Hayır, savunmam bu kadar.

#5 - 04.04.2023 20:42
Tamam sonuçlanabilir, İyi forumlar.

#6 - 04.04.2023 22:51
Merhabalar, IC olarak öğrenmen zor. Birlik tanıtımımızda SSler paylaşıldı, video kaydı almıştım eğer duruyorsa onuda atarım buraya (Rol videosu) seni kaçırdığımızda kimse bilmiyordu, senin telefonun adına arkadaşına SMS atmıştık buda demektirki, Mixing yaptığını ortaya çıkarıyor. İyi forumlar.

#7 - 05.04.2023 13:34
IC olarak bu rolü öğrenseniz bile bunu yapmamalısınız. Karakter ceza alacak.