Konu: [28.03.2023 Jamaal Carson] Dm / Retarted RP  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.03.2023 22:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamaal Carson / @Jrean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Barda rollüyordum, birden bire ateş ediyor. Ardından o vurduğu için çekip vuruyorum. Karakterlerimiz birbirleriyle denk bile gelmediğinden eminim. Karakterini karakterim tanımıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.

#1 - 28.03.2023 23:04
Merhabalar, birliğimiz kapandı evet farkındayım ama DM attığım yok $MM BLOXX PİRUS zamanında mongols birliği ile baya bir diyalog yaşadık onlar bizi kaçırdı 3saat tutular ve karakterimde hıncını almak için bu yolu seçti yani ortada bi ihlal olduğunu sanmıyorum gerçek saçma sapan işler bunlar nc filan atmadım sende vardın ve karakterin le laflar savuruyordun kanka yani ortada bişey yok ben senin karakterin ile bir çok kez hüsümetli olduğu için bir çok kez rol yaptık ama DM olmaz seni tanıyorum ve düşmanlığım var bu DM değil.

#2 - 28.03.2023 23:12
bazı ss ler:

evet burada sen yoksun ama sen hep oralarda gezip durdun yani bir olay olduğunda gitmiyecekmisin 65 level karakterin var ve bakma isteği gelip dalga geçip laflar yaptınız karakterde hıncını almak için o yolu seçiyo ve ben birine DM atıcak olsam orada herkese atardım kanka anlıyosun demi
« Son Düzenleme: 28.03.2023 23:26 Jrean »

#3 - 28.03.2023 23:35
Komik bir savunma ve alakasız. Yetkili kararı bekleyelim fakat bu savunma seni kurtarmayacak. Üstüne üstlük iki karakterin birbirinden farklı. Kuralları en kısa sürede okumalısın bro.
« Son Düzenleme: 28.03.2023 23:38 Ducatro »

#4 - 29.03.2023 00:19
Hahaha üslubunu düzeltip yetkili kararını bekle.

#5 - 29.03.2023 00:22
Komik bir savunma ve alakasız. Yetkili kararı bekleyelim fakat bu savunma seni kurtarmayacak. Üstüne üstlük iki karakterin birbirinden farklı. Kuralları en kısa sürede okumalısın bro.
Kanka pardon herkesten özür dilerim ben daha yeni fark ediyorım senin olduğunu bilmiyordym kafam karıştı ben seni Mongolslardan sanıyordum o yüzden sıktım pardon gerçekten isimlerde benziyo senin olduğını bilmiyordum yanlış anlaşılma var şikayete gerek yok bence yanlış anlaşılma var skininde benziyor kusuruma bakmayın

#6 - 29.03.2023 00:24
Hahaha üslubunu düzeltip yetkili kararını bekle.
kanka skinin filan çok benziyor vallaha karıştırdım seni kusura bakma

#7 - 29.03.2023 12:01
Karakter ceza alacak.