Konu: Renar Demachi Aktif Rolde AFK  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2023 23:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Renar Demachi @RAGE OF DARKNESS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde AFK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vurulmamak için afk atıyoo ve bu adam birlik lideri sağlam bi ceza alması lazım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/6wg2cx

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.03.2023 23:59 Gubar »

#1 - 28.03.2023 00:03
SMS Yoluyla birine mesaj gönderdim ve alt tab attım. Önüme doğru bakıyorum, geldiğinizi görmem muhtemel değil. Herhangi bir kıpırdama, hareketlenme veya en ufak bir şey ekstra olarak gözlenmiyor.

#2 - 28.03.2023 00:04
SMS Yoluyla birine mesaj gönderdim ve alt tab attım. Önüme doğru bakıyorum, geldiğinizi görmem muhtemel değil. Herhangi bir kıpırdama, hareketlenme veya en ufak bir şey ekstra olarak gözlenmiyor.

Öyle mi olmuş knk? Kesinlikle arkana bakmıyorsun arkadaşlarını içeriye çağırmıyorsun ne hikmetse biz içerideyken arkadaşların içeriye geliyor hmmm bak seen sonuçlanabilir.  :manifdog

#3 - 28.03.2023 00:07
Senin içeride ne yaşadığın beni alakadar etmez. Ben rolde yapmak istediğimi yapmış ve sonrasında alt tab atmış durumdayken senin yaşadığın seni ilgilendirir. Senaryo kurmaya gerek yok. Yanında ekstra bir eylem gerçekleştirmişse karakterim göster. Bir yanıt gelmediği sürece savunma buraya kadar, sonuçlanabilir.

#4 - 29.03.2023 12:14
Önünüze bakıyorsanız sağ alttan size doğru koşan adamları fark edebilirsiniz, karakter ceza alacak.