Konu: Richard_Reynolds Yaralı kural ihlali 25.03.2023  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2023 02:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Osfk Richard_Reynolds

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:35-01:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş galeri civarında bize ateş açıyor ve bende karşılık vererek onu yaralıya düşürüyorum.Aradan yirmi dakika geçtikten sonra kalabalık bir ekip tarafından ateş açılıyor ve bu arkadaşta aralarında yer alıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Anladığım kadarıyla hasarlar sisteminde bir bug mevcut, yaklaşık bir saat geri gösteriyor iki ekran görüntüsünü ve sağ alttaki saati incelerseniz anlarsınız.

#1 - 25.03.2023 02:43
Doğrusu çok bir açıklamam yok, orada mix yaparak beni vuruyorsunuz, bende buna baya bir sinirledim, IC'de basit olaylarda bile mix dönmesi, gecenin bu vaktinde mix ile vurulmak sinirlerimi bozdu, o yüzden sinirle RK'yı düşünmeden çatışmaya girdim, birde mix ile  birlik R20'nizin sizi oradan almasıda güzeldi gergilik seviyemi ekstra arttırdı. Dediğim gibi savunacak birşeyim yok, RK yaptığımı şikayet yiyince fark ettim, bu konuda yönetimden özür diliyorum.

#2 - 25.03.2023 02:59

#3 - 25.03.2023 03:12
Ortada dönen bir mix yok biz orada hotline görevi olan qr kodun ekran görüntüsünü almaya geliyoruz sen o sırada birlik üyemize ateş açıyorsun bende inip gerekli karşılığı veriyorum. Birlik R20 mizin yaptığı bir mix yok alt tabda olduğu için araç alt tab attığı yere ışınlanıyor ve tekrar bizim yanımıza geliyor bu kadar. RK yaptığının farkına nasıl varmıyorsun bunu pek anlamadım açıkcası yanlışıkla beni bulup ateş etmiş olamazsın değil mi?

#4 - 25.03.2023 03:47
Ortada dönen bir mix yok biz orada hotline görevi olan qr kodun ekran görüntüsünü almaya geliyoruz sen o sırada birlik üyemize ateş açıyorsun bende inip gerekli karşılığı veriyorum. Birlik R20 mizin yaptığı bir mix yok alt tabda olduğu için araç alt tab attığı yere ışınlanıyor ve tekrar bizim yanımıza geliyor bu kadar. RK yaptığının farkına nasıl varmıyorsun bunu pek anlamadım açıkcası yanlışıkla beni bulup ateş etmiş olamazsın değil mi?

Birincisi  bizden kaçan kişi tek sms olmadan senin nerede olduğunu nereden biliyordu?, İkincisi birlik R20'si sonradan geldi ışınlanma gibi bir olay yok
Üçüncüsü birliklerimiz anlık olarak savaşa giriyor ve bizde sizin oraya gidiyoruz, sonrasında sana denk geliyoruz ve sıkıyoruz, bu sırada RK olayı aklımda değildi, yanlışlıkla sıktığımı söyleyip yalan söylemedim, bilerek sıktım ve unuttuğumu belirttim.  Uzun zamandır DM atmayınca insan DM kurallarını unutuyor.

#5 - 25.03.2023 03:53
Karakter ceza alacak.