Konu: [24.03.2023] Timur_Sarkisyan ve Chad_Mardirosian RK kural ihlali.  (Okunma sayısı 856 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.03.2023 00:59
Selam dostum. Bir birliğin bölgesinde hala Fear yapmayıp ters-düz konuşmaya devam ederseniz rolde tekrar vurulmanız muhtemel bir olay. Vurulmanıza rağmen hala Fear-RP yapmadığınız için tekrar vuruldunuz. Düzgünce Fear RP yapsaydınız bu olmayacaktı. Tarafımca başka bir savunma gelmeyecek, rolde olan şeyler. İyi forumlar.
Fear RP yapılmayan yerleri atarsan şikayeti geri çekeceğim.

#11 - 25.03.2023 01:16
Selam dostum. Bir birliğin bölgesinde hala Fear yapmayıp ters-düz konuşmaya devam ederseniz rolde tekrar vurulmanız muhtemel bir olay. Vurulmanıza rağmen hala Fear-RP yapmadığınız için tekrar vuruldunuz. Düzgünce Fear RP yapsaydınız bu olmayacaktı. Tarafımca başka bir savunma gelmeyecek, rolde olan şeyler. İyi forumlar.
Fear RP yapılmayan yerleri atarsan şikayeti geri çekeceğim.

Dostum ben buranın ss'ini birilerini kandırma amacıyla gütmeden bir ekran kaydı atayım sana
Hadi beni, bizi, yetkilileri ve adminleri kandırdın mübarek ramazan ayında Allah'ı da mı kandıracaksın? Bu ekran görüntüsü silahlar çekilmeden önceye aittir. Ve tamamiyler yetkiliyi kandırmaya yöneliktir. Hiç mi düşünmedin adam her şeyin ekran kaydını atıyor bunu da atar diye. Bir daha böyle şeyler yaparken bizimde SS, ekran kaydı VS aldığımızı düşün. Bende tutmadı şansını başkasında dene belki kandırırsın.  ;)

#12 - 25.03.2023 01:21
Bu üslupta konuşmaya devam edersen bende çirkinleşirim ama seviyene düşmeyeceğim dostum her şey var bekle orayı da atayım

#13 - 25.03.2023 01:24

Bence yeterli olur, bakalım sen sözünde duracak mısın yoksa yetkilileri uğraştıracak mısın?

#14 - 25.03.2023 01:28
Benim fear Rp yapmadığım kısmı göremedim. Birlik üyelerim değil benle ilgili bir Fear RP kural ihlali bekliyorum. Üsteki ss ile farklı olduğunuda zaten biliyoruz. Ama orada Fear RP yapmayan birini değil. Yapan yapmayan herkesi vuruyorsun. Eğer sen bana desen ki " Dostum burada bak sen fear Rp yapmıyorsun." Yarına gel CK  veriyim. Ama öyle bir şey yok yine de vurulan karakterim var. Bir an gerçek bir kanıt bekliyordum.

#15 - 25.03.2023 01:30
Benim fear Rp yapmadığım kısmı göremedim. Birlik üyelerim değil benle ilgili bir Fear RP kural ihlali bekliyorum. Üsteki ss ile farklı olduğunuda zaten biliyoruz. Ama orada Fear RP yapmayan birini değil. Yapan yapmayan herkesi vuruyorsun. Eğer sen bana desen ki " Dostum burada bak sen fear Rp yapmıyorsun." Yarına gel CK  veriyim. Ama öyle bir şey yok yine de vurulan karakterim var. Bir an gerçek bir kanıt bekliyordum.

#16 - 25.03.2023 01:31
Tamam dostum anlaşılan yetkilileri uğraştıracaksın birliğin R20'si direkt Fear RP yapmıyor, hepinizi tehlikeye sokan o sen sözünde durmayacaksın anlaşılan yetkili kararı bekleyelim.

#17 - 25.03.2023 01:32
Gerekli  savunulma yapılmış gailba sonuçlanabilir.

#18 - 25.03.2023 10:11
Arkadaşın söylediğine göre "Kabullenemediğimiz" bir durum varmış. Tekrar belirtiyorum çatışmayı biz kazandık, ama asıl kabullenemeyen taraf siz olduğunuz için mix ile arkadaşınızı oyuna davet ettiniz. Kabullenemeyecek olsak, dışarıda 3 tane silahlı adamımız vardı bizde mixle onları çağırır o fıghtı kazanırdık. Kabullenemeyen sizsiniz dostum, kaybettiğiniz çatışmayı mixle kazanmaya çalışıp, kalitesiz emotelarla rolü süsleyende sizsiniz. Daha fazla söze gerek yok yetkililer gerekeni yapacaktır.

#19 - 25.03.2023 11:07
Arkadaşın söylediğine göre "Kabullenemediğimiz" bir durum varmış. Tekrar belirtiyorum çatışmayı biz kazandık, ama asıl kabullenemeyen taraf siz olduğunuz için mix ile arkadaşınızı oyuna davet ettiniz. Kabullenemeyecek olsak, dışarıda 3 tane silahlı adamımız vardı bizde mixle onları çağırır o fıghtı kazanırdık. Kabullenemeyen sizsiniz dostum, kaybettiğiniz çatışmayı mixle kazanmaya çalışıp, kalitesiz emotelarla rolü süsleyende sizsiniz. Daha fazla söze gerek yok yetkililer gerekeni yapacaktır.
dostum hala iftira atıp mixing yaptınız diyorsunuz, @BatuhanC the Emperor'nin savunmasına bakarsan ne olup bittiğini idrak edebilirsin düşünme yetin varsa. Düşünce hata bulmaya çalışmayın, daha fazla da uzatmayın. Yetkili arkadaş kararı versin.