Konu: [23.03.2023] Miloslana Kreshnik  (Okunma sayısı 472 defa)

#0 - 23.03.2023 18:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miloslana_Kreshnik @Persia
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tyriss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.03.2023 18:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Detaylandırılacak çok fazla bir şey yok. 23.03.2023 tarihinde rol yaptığım sırada bu arkadaşa rastladım. İlk gördüğüm anda anladım zaten. Kullandığı skini yüksek ihtimalle diğer platformlardan satın almış. Skinlerimin farklı platformlarda satıldığı hakkında duyumlar almıştım. Fakat skin bana ait. Farklı skinlerimin belden altını ve üstünü birleştirerek bu tarz bir body çıkartmışlar. Üstelik private kafamı kullanmışlar. Her şey ortada, gerekli kanıtları sunacağım birazdan.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

(Monitörümde olan bir sıkıntıdan ötürü çözünürlük düşükte, pek belli olmadığından ötürü kırpılmış bir görüntü koyacağım. Sadece daha net gözükmesi için.)

Kanıtlar: GösterGizle

Skinlerimi eskiden onaylı skinci olan Tyriss yapmıştı, bu fotoğraflar ise onun showrooma attığı görüntülerden. @Persia 'nın kullandığı skinin belden altı ilk fotoğrafta olan skinden, belden üstü ise ikinci fotoğrafta olan skinden alınmıştır.

Burada ise modellerin bana ait olduğunu ve hangi skincilere yaptırdığımı gösteren birkaç fotoğraf var. Kafamı farklı bir skinci yapmıştı(sadece yüz) fakat kafa üzerinde gerekli düzenlemeleri zamanında onaylı skinci olan onlyRhymeTheEmperor yapmıştı. Özel mesajlarda bazı mesajları sansürledim. Eğer şikayet ile ilgilenen yetkili sansürsüz halini isterse ona forum pm yolu ile iletebilirim.

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi yüksek ihtimalle arkadaşımız şu an kullanmış olduğu skini farklı platformlardan satın aldı ve bilmeden attırdı. Burada onu suçlamak doğru olmaz. Fakat bana ait modellerin birleşiminden yapılmış ve kafa bana ait. Gerekli kanıtları sundum. Onaylı skin yapımcıları tarafından hazırlanıp, düzenlenmiş modeller. Skin sunucudan kaldırılırsa sevinirim. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

#1 - 23.03.2023 18:57
Private kafayı nasıl bir başkasından almış olabilirim onu anlamadım :D Sunucuda başkasıda kullanmıyor skini iki tane fotoğraf senin olduğunu destekler mi onuda bilemedim. Gereken neyse yetkililer tarafından karar verilsin.

#2 - 23.03.2023 19:23
Private kafayı nasıl bir başkasından almış olabilirim onu anlamadım :D Sunucuda başkasıda kullanmıyor skini iki tane fotoğraf senin olduğunu destekler mi onuda bilemedim. Gereken neyse yetkililer tarafından karar verilsin.

Dostum cache mining yapmak zor bir şey değil. Diğer platformlardaki bütün skinler neredeyse Vice'dan çıkıyor, on kişiye sorsan dokuzu bunu söyler. Gerekli kanıtları buraya attım zaten. Skin bana ait olduğu için zaten başkası kullanamıyor. Bunun tam olarak neyini anlayamadın?

Neredeyse bütün skinlerim sunucuya ekli. Genel yetkililer kişilerin kıyafet dolabını kontrol edebiliyor, aynı şekilde kontrol etmek isterlerse oradan bakabilirler. Yetkili kararı.

Sunucuya skin attırmadan önce araştırma yapmalısın. Skin yaptırırken onaylı skin yapımcılarını tercih edebilirsin bunun için. İnsanların skinlerini satın alıp veya çalıp bu kadar rahat hareket etmeniz kadar komik bir şey yok.

Bilmiyorsan eğer https://discord.gg/vice adresinden onaylı yapımcılar ile iletişime geçebilirsin. Hayırlı iftarlar  O:-)

#3 - 24.03.2023 00:57
Biz suç mu işledik? der ve Ümitcan Uygun abimi hatırlatırım. Ben hala bir suç işlediğimi düşünmüyorum eğer bu skin seninse ve çok sahip olmak istiyorsan kendine alsaydın dostum. Bu sunucuda bu skinden başkasında olmadığı için ben bunu kişiye ait görmem bu sunucuda olan  bir problem değil. Haklarına sahip çıkmak istiyorsan gidip OOC dava felan aç dostum hakkımı çaldılar diye. İyi geceler hayırlı ramazanlar.  :vice:

#4 - 24.03.2023 16:48

(Monitörümde olan bir sıkıntıdan ötürü çözünürlük düşükte, bu yüzden konuşmalar tam belli olmuyor. Yeni sekmede açıp okuyabilirsiniz.)

Dün bu arkadaş ile pm üzerinden bir görüşmemiz oldu. Yukarıdaki spoilerı açıp görüntüye ulaşabilirsiniz. Kendisinin de hiçbir şeyden haberdar olmadığını pm konuşmalarından anlayabilirsiniz. Skini yaptırmadığını veya yapmadığını "Jaxie" adında birisinden aldığını söylüyor. Dediğim gibi skinimin farklı platformlarda satıldığı hakkında yakın arkadaşlarım bana mesajlar gönderiyordu eskiden. Küçük bir arama ile bahsedilen "Jaxie"nin aynı skini farklı bir platformda satılığa koyduğunu buluyoruz.

Bana ait modellerin(farklı bodyler ve kafa) birleşiminden yaptıkları skini birde hiçbir şey olmayacakmış gibi buraya yükletmeleri gülmekten patlattı bizi. @Persia 'nın yüklettiği skinin dosyaları ile benim skinlerimin dosyaları incelenirse eğer birebir benzerliklerde ortaya çıkacaktır.

Biz suç mu işledik? der ve Ümitcan Uygun abimi hatırlatırım. Ben hala bir suç işlediğimi düşünmüyorum eğer bu skin seninse ve çok sahip olmak istiyorsan kendine alsaydın dostum. Bu sunucuda bu skinden başkasında olmadığı için ben bunu kişiye ait görmem bu sunucuda olan  bir problem değil. Haklarına sahip çıkmak istiyorsan gidip OOC dava felan aç dostum hakkımı çaldılar diye. İyi geceler hayırlı ramazanlar.  :vice:

birader sanırım sen burayı geldiğin yerlere benzetiyon he ne ümiti ne cezası ne davası ne anlatıyon la

#5 - 25.03.2023 19:26

lakmfdklsdjgkldsfjg ::)

kadir seker suc isledide girdi enai biz sucmu isledik

#6 - 25.03.2023 19:43
flex ne diyon

#7 - 28.03.2023 19:28
Skin ve skin hakkı silinecek. Cache mining ile yapılan skinler kırmızı çizgimizdir. Mağdur olmamak için defalarca üstünde durduğumuz "Vice Roleplay Onaylı Skin Yapımcıları"ndan skinlerinizi temin etmelisiniz.

PS: Alakasız yorum yapanlar cezalandırılacak.

#8 - 05.04.2023 23:29
Skin Silindi.