Karakter Hikayesi
Rodriguez23.06.1995 Münih/Almanya doğumludur. Rodriguez, ailesinin tek çocuğu olarak büyümüştür. Çocukluğunu Almanya'da geçiren Cannor, on altı yaşında ailesiyle birlikte VİCE şehrine yerleşmiş... Yaşamına genelde kendi kararlarından çok ailesinin kararlarıyla yön vererek gitmeye özen göstermiş ve Ön lisans eğitiminin ardından bir süre satış temsilciliği yapmıştır. Mutlu olmadığı bu işte, istifasının ardından kısa süre işsizlikle boğuşmuş sonrasında polis akademisine başvuran Cannor, ailesi bu kararına karşı çıkmasına rağmen geri adım atmamış ve hayatında ilk kez ailesiyle kendini ayıracak bu kararın ardından kendini ailesinden desteksiz bir şekilde, bir uçurumun kenarında bulmuştur. Yalnızlığının farkına varmış ve aldığı kararın arkasında durarak memurluğa ilk adımını atmıştır.
Kendini rozetine ve silahına adayarak bu durumu aşmayı planlayan Rodri', başarılı olmuş mu?
Akademi OrtağıAkademi eğitiminde, kişisel yaşadığı bir problemi eğitmenlerine farkettirmeden atlatmayı planlayan Rodri' akademi döneminde bu probleme dair, arkasında farkında olmadan bir iz bırakmış bunu farkeden kişi ise Anthony Northon olmuştur. Northon durumu farkedince Rodri'ye yardım eli uzatmış ve onu o boşluktan kurtarmıştır. Northon ile Rodri' akademi boyunca sıkı bir ortaklık geçirmişler. Rodri' yaşadığı yalnızlığı, Northon'un ona uzattığı yardım eliyle aşmış ve akademi sonunda ortağıyla başarılı şekilde mezun olmuşlar.

Dost herkes çıkıp gittiğinde, çıkıp gelendir.
Çaylaklıktan Eğitmenliğe Giden YolAkademiden mezun olduktan sonra saha eğitim sürecine başlayan Rodri', bu dönemde kendini geliştirmeye başlamış. İletişimi ve kendini diğerlerinden ayıran hareketleri nedeniyle eğitmenleri tarafından serseri adı verilmiş. Bu dönemde kendi hayatına fazlasıyla tecrübe katmıştır. Ortağıyla, vardiya sonlarında buluşup vakit geçirdiği, eğitimle geçen bir dönemden sonra işleri ciddiye alıp, check'e hazırlanmaya başlamıştır. Başarılı bir check'in ardından ikili memurluğa yükselmiş, kendilerini büro alımlarında bulmuştur. Rodri' Trafik Büroda hizmete başlamış uzun bir süre bu büroda hizmete devam etmiştir. Departmandaki hedeflerinden eğitmen memur alımlarının açılmasını beklemiş. Alımların açılmasının ardından başvuruları kabul gören ikili hiç ayrılmayacak gibi sıkı bir ortaklığa devam etmişler. Eğitmenlik döneminde Rodri', bir darbeyide ortağından almış. Northon'un annesinin kanser olması nedeniyle ortağı departmandan istifa etmiş ve ülkesine dönmüştür. Rodri' kendini tekrar departmanın ortasında yalnız bir şekilde bulmuştur. Eğitmenliğine devam etsede, buruk bir şekilde yaşamına devam etmiş, süreç sonunda apoletlerini takan Rodri' kıdemli memurluğa başlamıştır. Rodriguez, uzun süren büro hizmetinin sonunda Trafik Bürodan ayrılmış ve kariyerinde büyük bir risk alarak Metropolitan Bürosunun alımlarına katılmış, eğitiminin ardından operatör olarak hizmet etmeye başlamıştır.
Rodri' büroda başarılı bir şekilde ilerleyecek mi? Geleceği (?)