Konu: Noah_Lawson - hatalı emote  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2023 03:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noah_Lawson @Kartilkisi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bertuzzi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: hatalı emote

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş do komutunu sohbet kanalı gibi kullanıyor, do komutu durum/olay bildirmek için kullanılan bir komut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/cdn/2023/03/22/2NGoh.png

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz şeyler do komutu aracılığıyla söylenmez Kartilkisi, bu tür şeyler pm üzerinden karşı tarafa söylenir. Kişi ceza alırsa tahminimce bir daha yapmaz, gereği yapılırsa seviniriz.

« Son Düzenleme: 22.03.2023 04:02 WulqueN »

#1 - 22.03.2023 16:19
Öncelikle iyi forumlar. Biraz sonra savunmam gelecek, şikayet açmak için açılmış gibi duruyor.

#2 - 22.03.2023 17:37
Şikayeti ne için açtığımı zaten şikayette belirttim. Sen savunmanı yap, admin karar verir şikayet açmak için mi açılmış yoksa kural ihlali olduğu için mi açılmış diye.

#3 - 22.03.2023 18:01
Kişiler Motorsiklet kulübünde üye olan, tam yamalının yeleğini istediği gibi çekip alamaz. Kültürün temeli zaten yelekten geliyor, kişiler kültürü bilmediği için /do Kanalından uyarmak istedim. Zaten kişiler kültür hakkında bir bilgileri olsaydı bu tarz bir role girmez, eğer yeleğe dokunmak&çıkartmak veya yakmak gibi bir rol yaparken izin alınması gerekir. Diğer türlü yasadışı bir motorsiklet kulübünün anlamı kalmaz. Bu da doğrudan karakterlerin ölümüyle sonuçlanır.

#4 - 22.03.2023 18:06
Ben sunucu kurallarında motorcunun yeleğine dokunanın CK hakkı verilir diye bir kural göremedim. Böyle bir kural bile olsa bunu bize pm üzerinden demen gerekirdi, /do komutu ile değil. Kültürü araştırdığın kadar biraz da /do komutunun kullanımını araştırsaydın.

#5 - 22.03.2023 18:11
Ben sunucu kurallarında motorcunun yeleğine dokunanın CK hakkı verilir diye bir kural göremedim. Böyle bir kural bile olsa bunu bize pm üzerinden demen gerekirdi, /do komutu ile değil. Kültürü araştırdığın kadar biraz da /do komutunun kullanımını araştırsaydın.

Kültürler konusunda cidden yanlış bildiğin şeyler var dostum, hem kendi kültürün, hem benim kültürüm. Sonuçlanabilir.

#6 - 22.03.2023 18:16
Ben sana neyden şikayet açmışım yukarı çık bak istersen. Ben sana hatalı emoteden şikayet açtım, kültürün hakkında palavra atmandan değil.

#7 - 22.03.2023 22:12
Böyle durumlarda kültür hakkında bir şeyler belirtmek için karşıdaki oyuncuyla PM yoluyla iletişim kurabilirsiniz, tekrarında daha dikkatli olun. Ceza işlemi uygulanmayacak. @Kartilkisi