Konu: [12.11.2019 - Maximilian Guiza] Fear RP / Türkçe Terim.  (Okunma sayısı 258 defa)

#0 - 13.11.2019 01:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maximilian Guiza -  @GeroyBTK
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lee Wong, Xi Wong
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.11.2019 / 19.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP / Türkçe Terim.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere üç kişi rol gereği şikayette bahsi geçen oyuncuyu kaçırdık ve rehin aldık kanıtta verdiğim emotedan sonra verdiği tepki ve sergilediği rolden dolayı şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerek yok, ekran görüntüsü yeterli.

#1 - 13.11.2019 11:51

#2 - 13.11.2019 15:01
Dostum öncelikle FEAR RP Dıyorsun Ben Sana Karşı Fear RP Yapmak Zorunda Değilim Beni Kaçıran Sen Değilsin Ben Beni Kaçıranlara Karşı Yerli Yerinde Korku Rolumu Yer Lı Yerınde Sert Konuştum Aynı Karşı Tarafın Yaptığı Rol Gibi Her Kaçırıldığında Fear RP Yapmak Zorunda Değiliz Ben Hem Fear RP Yaptım Senden Önce Arkadaşlara Karşı Hemde Küfürlü Konuştum Sert Tepkiler Verdim Türkçe Terim Olayına Geldiğimizdede Orada Haklı Ola Bilirsin Senin Verdiğin Emoteye Karşı (Yarram) Dedim Türkçe Terim kullandım 1 İncisi Server Açılalı 3 Gün Falan oldu Biz Ekiple Sokakta Gezerken Rollere Katılırken Çoğğ Kişinin Bu Kelimeyi Kullandığını Gördük İster RP Ye Yeni Başlayan İstersede RP De Profosyonelleşenler Yani Her (Yarram) Diyen Ve Ya Başqa Türkçe Terim Kullanan İnsanı Şikayet Edeceğiz Denen Bir Şey Yok Maksad Rol Dönsün O Rolde Bilerekde Ede Bilir Kullana Bilir Bilmeyerekde Yanı Demek İstediğim Yaptığın Haraket Yanlış Çunki Orda Role Dahıl Değilsin Sonradan Geliyorsun Emote İle Bakış Atıyorsun Bende SOnucunda Sana Küfür Ediyorum Orda Seni Sevmedığımı Bellı Edıyorum (SAVUNMAM BITMISTIR SONUCUNDA BU ARKADAS BENI KACIRMADIGI ICIN BEN ONA KARSI FEAR RP YAPMA ZORUNDA DEGILIM ZATEN BENI KACIRANLARA BEN YERI YERINDE FEAR RP MIDE YAPTIM KUFURUMUDE ETDIM)

#3 - 13.11.2019 15:20
Maximilian Guiza karakteri, Fear-RP ve Türkçe Jargon kullandığı için cezalandırılacak. @GeroyBTK ihlal yapmaya devam ettiğiniz takdirde, tamamen yasaklanacaksınız. Oyun kurallarını ve rehberler bölümünü gözden geçirin.

@Aureus kullandığınız küfür, Türkçe terime dahil oluyor. Bu sebepten dolayı sizi de uyarıyorum.