Konu: Jackie Gallofini - @Razy x Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 359 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.02.2023 14:23
Şikayette adım geçtiği için ufak bir şeyler söyleyeceğim. Tek amacınız trol olan insanlar ortak nezaketten şikayet açıyor, karakterin bir kere banlandı yetersiz rol bilgisizliği ve bir çoğu faktörden dolayı. Aktif rolü trol karakteriniz ile böldünüz, ssleri oynmadan atmanda fayda var. "kekeme aziz" kelimesi aralarında olan samimiyete dayanarak denilen bir kelime olabilir fakat ben onun orada öyle bir şey dediğini hatırlamıyorum Not defteri ile oynamadığını bilemeyiz, @Razy 'e olan kininden dolayı sadece o adama karşı şikayet açman çok saçma. Zaten rolün sonunda karakterin tekrar ban yedi. Buna karşı bir şikayet açman çok saçma. Barone saçmalığını önceden de yapmıştınız şimdide yapıyorsunuz, canınız sıkılıyorsa başka sunucularda trol yapabilirsiniz. Tekrardan diyorum, şikayette adım geçtiği için bir kaç kelam etmek istedim. İyi forumlar.

Aralarında olan samimiyet? Vefat eden çocukla ne gibi bir samimiyetin olabilir Theif? 4 gün önce vefat eden biriyle. Acımız taze, böyle bir şey yapamazsın. Karakterimin bir önceki banını buraya bağlayarak da haklı çıkamazsın. Barone saçmalığı diyorsun, istediğim gibi Barone soy adı açarım. Rahatsız mısın? Yükle VP'ni al soy adı kitlemeyi, açanı banlat, bu kadar basit. Karşınızda çocuk yok, "kekeme aziz" gibi şeyler kullanmanıza izin vermem, loglardan kontrol edilir. Doğru olup olmadığını da görürüz. Vefat etmeseydi burada ciddi ciddi şikayete gerek duymazdım, vefat eden çocukla da dalga geçtiniz ya... Sadece yazık birde r18-r19 olacaksınız.

Bilmem kaç satır cümle yazıp imla kurallarına uyunca doğru olmuyorsun, yalan söylemek moda olmuş. Geçerli bir ekran görüntüsü atmayacaksan sonuçlanabilir. Ha bir de oturduğun yere en yakın ruh ve sinir hastalıkları polikinliğine bir görün derim, tavsiye.

#11 - 26.02.2023 14:53

#12 - 26.02.2023 16:40
Bilmem kaç satır cümle yazıp imla kurallarına uyunca doğru olmuyorsun, yalan söylemek moda olmuş. Geçerli bir ekran görüntüsü atmayacaksan sonuçlanabilir. Ha bir de oturduğun yere en yakın ruh ve sinir hastalıkları polikinliğine bir görün derim, tavsiye.
Rol olsun, aim olsun bizi bunlarla eleştiremezsin, ssler herşeyi anlatıyor aliemmo.

#13 - 26.02.2023 17:42
Aziz vefat mı etti allah rahmet eylesin iyi çocuktu be bunu öğrenmek üzdü mekanı cennet olsun

#14 - 26.02.2023 21:10
Rol olsun, aim olsun bizi bunlarla eleştiremezsin, ssler herşeyi anlatıyor aliemmo.

Oyuncu şikayetleri bölümünü bu tarz (bknz1) gereksiz ve konuyu saptıran iletilerle kirletme. Onun dışında söylenecek pek fazla şey yok, kimin ne olduğu ortada. (bknz2)

[1]
Spoiler: GösterGizle

[2]
Spoiler: GösterGizle

#15 - 27.02.2023 10:22
Atılan ekran görüntülerinde kanıt yetersiz, loglar tam gözükmemiş. Ek olarak loglar kanıt taşımıyor o yüzden K&A.