Konu: Jackie Gallofini - @Razy x Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 361 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.02.2023 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Razy - Jackie_Gallofini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Baroneler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Soy adımızı Barone yaptık, üç kardeş rolü yapmak için ve Restoarnt reklamları verilmişti, loglardan takip edilir yada  oyunda olan arkadaşlar/yetkililer gördü. Mekanı bilmediğim için sağa girdim ofise girer girmez vurdular, gerçekten bıktım. Bertuzzi üyesi kin yapmış, yeter.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): "Kekeme" gibi şeyler söyleyerek ortak nezaketi yerine getiriyor, durduk yere vurarakta DM atıyor. Riccardo - Sonny - Phillip - Nicky ile aramda hiç bir sorun yok. Sadece Jackie ceza alsın, o sıktı o dalga geçti vefat eden aziz kardeşimle.  (@cha0s yerine.)

#1 - 26.02.2023 01:02
@cha0s bu arkadaşın yerine açıyorum. Olayla bir bağlantım yok muteleri bitince kendileri ekleyecekmiş.

#2 - 26.02.2023 01:21
Geçerli bir kanıt gelene kadar savunma yapmayacağm.

#3 - 26.02.2023 01:27
Şikayette adım geçtiği için ufak bir şeyler söyleyeceğim. Tek amacınız trol olan insanlar ortak nezaketten şikayet açıyor, karakterin bir kere banlandı yetersiz rol bilgisizliği ve bir çoğu faktörden dolayı. Aktif rolü trol karakteriniz ile böldünüz, ssleri oynmadan atmanda fayda var. "kekeme aziz" kelimesi aralarında olan samimiyete dayanarak denilen bir kelime olabilir fakat ben onun orada öyle bir şey dediğini hatırlamıyorum Not defteri ile oynamadığını bilemeyiz, @Razy 'e olan kininden dolayı sadece o adama karşı şikayet açman çok saçma. Zaten rolün sonunda karakterin tekrar ban yedi. Buna karşı bir şikayet açman çok saçma. Barone saçmalığını önceden de yapmıştınız şimdide yapıyorsunuz, canınız sıkılıyorsa başka sunucularda trol yapabilirsiniz. Tekrardan diyorum, şikayette adım geçtiği için bir kaç kelam etmek istedim. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 26.02.2023 01:30 'Thief »

#4 - 26.02.2023 01:41
Şikayetle alakam yok, açtırıldı. Daha fazla bir şey yazılmayacaksa iki tarafın şikayeti ve savunması sonuçlanabilir. İyi forumlar.

#5 - 26.02.2023 01:48
Şikayette adım geçtiği için ufak bir şeyler söyleyeceğim. Tek amacınız trol olan insanlar ortak nezaketten şikayet açıyor, karakterin bir kere banlandı yetersiz rol bilgisizliği ve bir çoğu faktörden dolayı. Aktif rolü trol karakteriniz ile böldünüz, ssleri oynmadan atmanda fayda var. "kekeme aziz" kelimesi aralarında olan samimiyete dayanarak denilen bir kelime olabilir fakat ben onun orada öyle bir şey dediğini hatırlamıyorum Not defteri ile oynamadığını bilemeyiz, @Razy 'e olan kininden dolayı sadece o adama karşı şikayet açman çok saçma. Zaten rolün sonunda karakterin tekrar ban yedi. Buna karşı bir şikayet açman çok saçma. Barone saçmalığını önceden de yapmıştınız şimdide yapıyorsunuz, canınız sıkılıyorsa başka sunucularda trol yapabilirsiniz. Tekrardan diyorum, şikayette adım geçtiği için bir kaç kelam etmek istedim. İyi forumlar.

Aralarında olan samimiyet? Vefat eden çocukla ne gibi bir samimiyetin olabilir Theif? 4 gün önce vefat eden biriyle. Acımız taze, böyle bir şey yapamazsın. Karakterimin bir önceki banını buraya bağlayarak da haklı çıkamazsın. Barone saçmalığı diyorsun, istediğim gibi Barone soy adı açarım. Rahatsız mısın? Yükle VP'ni al soy adı kitlemeyi, açanı banlat, bu kadar basit. Karşınızda çocuk yok, "kekeme aziz" gibi şeyler kullanmanıza izin vermem, loglardan kontrol edilir. Doğru olup olmadığını da görürüz. Vefat etmeseydi burada ciddi ciddi şikayete gerek duymazdım, vefat eden çocukla da dalga geçtiniz ya... Sadece yazık birde r18-r19 olacaksınız.

#6 - 26.02.2023 02:09
Şikayetle alakam yok, açtırıldı. Daha fazla bir şey yazılmayacaksa iki tarafın şikayeti ve savunması sonuçlanabilir. İyi forumlar.

Olayla alakam yok diyip işin içinden sıyrılamazsın, admin kandırdığın ve üzerime sahte ithamlarla leke sürmeye çalıştığınız için sana ayrı bir şikayet açacağım.

#7 - 26.02.2023 02:12
Şikayetle alakamın olmadığını olayın başında bildiriyorum, ahbap. Forum için moderatör iletisi var, şikayete bakan yetkililer var. Arkadaş bana her şeyi attı mutesinin olduğunu söyledi ve açıldı. Burada senin polemik yaratmana gerek yok, konuyu başka yöne çevirme. Bırak sonuçlasın admin arkadaslarımız, tekrardan kolay gelsin.

#8 - 26.02.2023 02:15
Şikayetle alakamın olmadığını olayın başında bildiriyorum, ahbap. Forum için moderatör iletisi var, şikayete bakan yetkililer var. Arkadaş bana her şeyi attı mutesinin olduğunu söyledi ve açıldı. Burada senin polemik yaratmana gerek yok, konuyu başka yöne çevirme. Bırak sonuçlasın admin arkadaslarımız, tekrardan kolay gelsin.

Dediğim gibi şikayetle alakam yok diyip işin içinden sıyrılamazsın. Şikayeti açıyorsan sorumluluğunu da alıyorsun demektir. Benim açacağım şikayette görüşmek üzere.

#9 - 26.02.2023 02:36
gorusuruz :D