Konu: Türkçe Terim + Aktif rolde /q+ Fear RP  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2023 17:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Darcus @peşmerge , Travis_Darcus @shorudden

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ren_Kaito @LaBebe¿ , Zane_Meazza @Vossên

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolde /q, Türkçe terim kullanımı FEAR-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, ev bakıyordum karakterime binanın içinde alt tab aldım, ardından alt tabda oyuna girerken crash yedi oyun. Aracımı çalmışlar motoru açıktı.  Bu onlar için suç değil aracı açık bırakırsan çalarlar benim hatam. Ardından AGPS atarak aracın konumuna bakıyorum BurnOut garaja gidip araca modifiye yaptırmaya çalışıyorlar role giriyoruz Burnout çalışanı karakterlerle ve kovalamaca rollerini yapıyoruz. Aracı çaldıklarında orada bulunmamam verilen Emotelarını  görmemem onlar için suçsa bundan da ceza alsınlar ve çalınan aracı oraya buraya vurup duruyorlar NON-RP driving kapsamına girebilir, aracı aldığımda darma dağındı. Sonrasında şahit belirttiğim karakter ''Ren_Keito'' pm üzerinden oyunculara ulaşıyor ne oluyorsa trolü bırakıp aracı BurnOut garaja geri getiriyorlar ve özür diliyorlar aracımız yoktu falan diyorlar. Mekanda diplomasi rolü dönerken trol yapıyorlar bildiğin agresif role giriyoruz Ren_ Keito ve ben. Türkçe terim kullanıp /q atıyorlar karakterlerin gerekli cezayı almasını istiyorum. (Burnout garajda karakterler ''Ren_Keito'' isimli karakterin üzerinde silah olduğunu görmüş olmalarına rağmen fear-rp çevirmiyorlar aynı zamanda.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/esowvmg , https://i.hizliresim.com/s91szuq.png

Ek açıklamalar(varsa): Karakterlerin sunucuya trolling amacıyla geldiğini düşünüyorum. O:-)

« Son Düzenleme: 24.02.2023 17:53 stalwart »

#1 - 24.02.2023 19:23
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler son zamanlarda defalarca garaj içerisinde gelip sağlıksız hareketler ve roller düzenliyorlar.

#2 - 25.02.2023 16:58
Savunmalarınızı akşama kadar iletmelisiniz. @shorudden @peşmerge

#3 - 26.02.2023 00:13
Karakterler cezalandırılacak.