OOC BİLGİLENDİRMEÇeteye nasıl katılırım?Çeteye katılmak için o sokağın/mahallenin yerlisi olmanız büyük önem arz ediyor. Yok ben şehre yeni geldim, arkadaş arıyorum, çevre arıyorum gibisinden roller kesinlikle kabul edilebilir değil. 16-20 yaş arasında karakterleri yönetmeniz sizin için ve gerçekçilik açısından daha iyi olacaktır. Oyun içerisinde çete için yapacağınız işler/roller (hit up rolleri, çete için kavga etme vb.) sizi büyük ölçüde ilerletecek ve yükselmenizi sağlayacaktır.Yönetilebilecek karakter tipleriHevesliler, fakat kararsızlar için yapılabilecek rollerin bir listesini hazırladık. Bu tarz karakterler canlandırdığınızda siz de daha çok keyif alacaksınız, biz de.KorkakAptalKabadayıÇok sıskaŞişmanÇirkinGösteriş meraklısıHırsızUyuşturucu bağımlısıAbartı şekilde duygusalBeleşçiOluşumumuz şu an 1 hafta boyunca OOC alım sürecinde olacak, birliğe gelmek isteyenler MEMO#4287 bu discord adresine ulaşabilir. Birliğe giren bir üye 24 saatten sonra CK hakkı birlik yönetimine doğuyor. Ne tarz roller yapabileceğinizi ve farklı konularda zaten yardımcı olacağız. Rollerde görüşmek dileğiyle.