Konu: Kareem Blackflag - Ortak Nezaket, DM, Fear  (Okunma sayısı 39 defa)

#0 - 17.02.2023 20:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kareem Blackflag @warlorddd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @reagan @slaughterhaus

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.02, 20:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
 2) Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

3) Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kareem karakteri üç kişi Little Italy`de rol yaptığımız sırada yanımıza gelip bir anda saldırmaya başlıyor ve PM`den ne yaptığını sorduğumda şahsıma küfür ederek cevap veriyor. Eleman zaten bırakıyormuş, yasaklanması herkes için en iyisi olur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Saldırmaya başlaması ve Fear yapmaması ss`de gözüküyor:
Ortak Nezaket:

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum, zaten oyuna yeni başlamış ve bırakıyormuş pek bir şey kaybetmez.

#1 - 17.02.2023 20:27
Şahitliğimi onaylıyorum, emotesiz ve saçma bir şekilde saldırdı.

#2 - 17.02.2023 20:28
Şahitliğimi kabul ediyorum, rol esnasında Kareem Blackflag isimli karakter yanımıza gelerek herhangi bir emote veya role dahil olmadan DM yapmaya başladı, saçma sapan davranışlarda bulundu.

#3 - 17.02.2023 21:35
Kullanıcı yasaklandı.