Konu: [16.02.2023 - Juan Helguera] /q & Mix Hileye göz yummak.  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.02.2023 23:38
Sana terörist diyen olmadı, kimseye terörist diyen olmadı. Üzerine alınan alınabilir. Sorun göremiyorum.
Şikayetlerde vs. sürekli yetkilileri aşağıladığnı görüyorum, umarım ortak nezaket ve karalamadan ceza almazsın. Yetkililerin inceleyeceğinden eminim.

Zaman zaman yetkili ve yöneticilere bizler de sinirleniyoruz, Hata yapabilirler, yapabiliriz. Normal.
Fakat "şu kadar şikayet açtım şu yetkiliye, yaaaa şu şikayet açtığım yetkili mi" diyerek aşağılamıyoruz. Veya kanıt atacağım diyerek şikayeti trollemiyoruz.

Biraz nefeslenmen gerektiğini düşünüyorum, kanıtın varsa atabilirsin. Şikayet sonuçlanabilir.

#11 - 18.02.2023 04:46
hile ile mix yaparak yerimizi buldun demişsin valla çok kahkaha attım :garip: :garip:

falqonmta  :garip: :garip: ile bir muhabbetim bulunmuyor adam video atmış gidip bakın tüm sunucuya dm atıyorlar ortada mixlik bir durum yok adamları tanımıyorum bile adamın kullandığı  hilenin nesine göz yumayım?
Baylar şikayette ismim geçiyor diye konuşma yapıyorum. Video benim kanalımda diye çeken kişi benim anlamına gelmiyor. Kardeşlerim benim banlanmam sonucunda gidip sunucudaki herkesi esp ve sethp yardımıyla vurmuş. Herhangi bir godları zaten yok. Adam sethp basana kadar o keleşli arkadaşlarınız az idman yapsa zaten vurabilirmiş. Neyse konu bu değil. Juan helguara ile dost değilim. Öyle her eli şeyinde olanla dost olmuyoruz. Kaçırma rolünden haberi dahi yoktu dm atan arkadaşların. Anlattıklarına göre esp ile sizin kalabalık olduğunuzu görüp öyle dm atmışlar. Sadece size değil svdeki herkese sıkmışlar. Arkadaşın haksız yere ceza almasına gönlüm ve vicdanım el vermedi. Gerektiği zaman gerekeni biz yaparız. Herhangi birini karıştırmayız. İyi forumlar (:  :vice: :garip: :sampanya: O:-)

Hile hurda nasıl çalışıyor ben anlamam, bilmem. Beni ilgilendiren konular değil. Kimin idmanlı olup olmadığını geçen 1 haftalık sürede gördük  :-\, Her neyse...

1 saat kadar Juan_Helguera karakterini tuttuk, neden birliğimizin R20 rütbesinde olan Boris_Poschevo karakteri tam helikoptere bindiği zaman direkt ona ateş açılmaya başlandı? Rastlantı falandır şimdi değil mi?

Alıntı
Kardeşlerim benim banlanmam sonucunda gidip sunucudaki herkesi esp ve sethp yardımıyla vurmuş. Herhangi bir godları zaten yok.
Buraya yapabileceğim bir yorum kalmadı.... Kendin diyorsun, pes artık. Yetkililer bu altıntıyı göz ardı etmez umarım. Hileye göz yuman başka bir oyuncu :manifdog

Hile açıp sağı solu taramak isteyen adam kesin olarak LittleItaly'e gider, Idlewood'a gider, Market veya OceanBar taraflarına gider. Hilecilerin bize sıktığı vakitlerde kalabalık olan tek ortam bizimkisi değil. Neden gele gele kimsenin takılmadığı Maddog'a geldi? Parçaları birleştirmek çok basit. 

Kaldı ki Juan_Helguera hileciler gelip bize saldırmaya başladığı sırada /q attı. Tekrarında girmedi, 30 dakika süreyle checkledim. Tekrarında /id Juan yazmayı bıraktım. Kanıtlara bakılırsa görülecek. İnternetim gitti, şu oldu bu oldu savunmaları geçersiz.

Pekala olayı toparlayalım,

Hileciler oyuna girdi, sunucuda o kadar grup oyuncu veya DM atabilecekleri başkaları varken bula bula bizi buldular. Daha sonrasında bize DM atılmaya başlandığı an Juan_Helguera /q çekti.

Güzel senaryo.
Adamların hile açmasıyla benim hileye göz yummam ne alaka kardo? Sen sanırım çok hırslanmışsın, birisini bir an önce banlatmak için geceleri dua bile ettiğini düşünüyorum. Adamların hile olduğunu ben dahil herkes biliyor. O zaman bilen herkes göz mü yummuş oluyor? Adamlar dm attığı gün oyuna hiç girmedim. Hatta karakterimi kontrol edersen banlandıkdan sonra hiç girmedim. Adamların hile olduğunu sen şikayeti açarken zaten söylemişsin. Neden adamların hile olduğunu bile bile göz yumdun o halde? Sonuç olarak ikimizdede adminlik yok. Adamları banlayamayacağımıza göre oturup banlanmasını beklemek dışında bir çaremiz olmuyor. Boş bir suçlama. Gözünü bu kadar kin bürümesin, oynadığımız 10 piksellik bir oyun (:  O:-) :vice: :manifdog :garip: :sampanya:

#12 - 18.02.2023 08:47
Sana terörist diyen olmadı, kimseye terörist diyen olmadı. Üzerine alınan alınabilir. Sorun göremiyorum.
Şikayetlerde vs. sürekli yetkilileri aşağıladığnı görüyorum, umarım ortak nezaket ve karalamadan ceza almazsın. Yetkililerin inceleyeceğinden eminim.

Zaman zaman yetkili ve yöneticilere bizler de sinirleniyoruz, Hata yapabilirler, yapabiliriz. Normal.
Fakat "şu kadar şikayet açtım şu yetkiliye, yaaaa şu şikayet açtığım yetkili mi" diyerek aşağılamıyoruz. Veya kanıt atacağım diyerek şikayeti trollemiyoruz.

Biraz nefeslenmen gerektiğini düşünüyorum, kanıtın varsa atabilirsin. Şikayet sonuçlanabilir.
yazdığın şeylerden haberin yok bro neyden ceza aldığına bir bak istersen
Yönetici şikayeti oluşturdum demek ne zamandan beridir aşağılamak oldu? Bilgisayar başına geçtiğimde atacağım

#13 - 18.02.2023 12:35
Juan karakteri /q kapsamında ceza alacak. Hile konusu için hile şikayeti oluşturun, incelenecek. Akabinde videoların sesini açabiliyorsanız açın, açamıyorsanız saçma müzikler ile mizah yapmaya çalışmayın.