Konu: Selver Kreshnik-RK+DM  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.02.2023 18:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Selver Kreshnik- Forum hesabını bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwayne Zane- @Xanezter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.02.2023- 18:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Revenge Kill+ DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün saat 17:42'de Arvin kreshnik ve onlardan 4-5 kişi ile 3 kişi brawl yaptık Kas gücümün 20 olmasından dolayı brawl rolünü kazandık. 30 Dakika sonra rol ortasında Selvin_Kreshnik isimli şahıs arabayla yanımıza gelip Mac-10 ile taramaya başladı. Ayrıca brawl rolünde olmayan arkadaşım Dwayne_Zane @Xanezter'e sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1071166709936959539/1075802969234223185/image.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/1071166709936959539/1075796992124526592/image.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/1071166709936959539/1075796167339823144/image.png

Ek açıklamalar(varsa):
Arkadaşın sonra Discord üzerinden babalanması garip, brawl rolünde 5 kişiydiniz biz 3 kişi hiçbirimizi düşüremediniz. :D :D

#1 - 16.02.2023 18:44
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 16.02.2023 19:04
Savunmanızı gün içinde iletin. @camewittabeam

#3 - 17.02.2023 01:16
Savunmanızı gün içinde iletin. @camewittabeam

Sanırım savunma gelmeyecek.

#4 - 17.02.2023 01:46
Selver Kreshnik adlı karakterin düştüğünü gösteren herhangi bir kanıt ekleyin mesajı gördüğünüzde. @Gabraen

#5 - 17.02.2023 02:09
Selver Kreshnik adlı karakterin düştüğünü gösteren herhangi bir kanıt ekleyin mesajı gördüğünüzde. @Gabraen

Maalesef elimde yok fakat, işyeri @1112 içinde brawl rolü döndürdük Çoğu shadowcrest üyesi ve polisler gördü.

#6 - 17.02.2023 15:45
Merhabalar, dün yeterince meşgul ve doluydum. Şimdi savunmama gelecek olursak, benim düştüğüme dair bir kanıtın bile bulunmuyor. Bunun dışında, orada girdiğimiz rol sonrasında belirttiğin DM kural ihlali saçma olacaktır. Forum üzerinden attığın saçma flamelar beni pekte etkilemiyor, yazdıklarınıza bakarak gülüyorum aslında O:-) O:-) Barda bizi darlayıp, bir kavga çıkarttınız. Bar içerisindeyken, saçma bir şekilde arkadaşım olan Arvin Kreshnik'in, seninle herhangi bir rolde bulunmamasına rağmen, kendi skinin olduğunu düşündüğün VIP bölümünde bulunan skin yüzünden bu durumu IC'ye de taşıdınız. Aslına bakarsan, sizlerle role girmek bile aşırı saçmaydı, başlarda yaptığınız IC OOC davranışlar, karakter dışına çıkıp role uygun olmayan diyaloglarınız sonrasında pekte role girmek istemiyorduk aslında. Ancak, sizler fitili ateşleyen taraf oldunuz. Bu rol sonrasında, Arvin Kreshnik yumrukla düşürüldükten sonra, karar verip bir role girdim. İz sürdüm, maskemi taktım ve gereken rolleri yaptım. Bir rol adına yaptığınız özel mesajlaşmalar, forum üzerindeki şikayet bölümünde şikayet yerine, daha çok karşı tarafı iğneleyeci konuşmalar yapacağınızı bilseydim önceden sizlerle role girmez ve ateş etmezdim. Savunmam bu kadar. Kısacası, roller gerektiği gibi ilerledi ve ortada bir DM ihlali yok, rolün gidişatı size uygun olmadığı için bu şikayeti oluşturdunuz. Sizlerden birisi, bu tarz bir eylem gerçekleştirseydi büyük ihtimal bu olaylar yaşanmazdı veya herhangi bir oyuncu şikayet açmazdı.
Bunun dışında, Dwayne Zane karakteri, ben ateş açarken diğer vurmaya çalıştığım karaktarlerle iç içe olduğu için vuruldu. İstemli bir şekilde değildi, orada bulunması ve ateş açtığım karakterlere yakın olmasından dolayı düştü. Orada, Dwayne karakterini vurmayı amaçlamıyordum, bunu rolsel olarak sürdürebiliriz. Bu, bir ihlal değil, rolsel bir olay.

Spoiler: GösterGizle
[17:31:11] Jahseh Morningstar: Bazı maymun orospu evlatları tarzımı bire bir kopyalamış.
[17:34:49] Jahseh Morningstar: İkizimi buldum.
[17:34:50] Jahseh Morningstar: Bırakmam.
« Son Düzenleme: 17.02.2023 15:49 camewittabeam »

#7 - 17.02.2023 16:14
Merhabalar, dün yeterince meşgul ve doluydum. Şimdi savunmama gelecek olursak, benim düştüğüme dair bir kanıtın bile bulunmuyor. Bunun dışında, orada girdiğimiz rol sonrasında belirttiğin DM kural ihlali saçma olacaktır. Forum üzerinden attığın saçma flamelar beni pekte etkilemiyor, yazdıklarınıza bakarak gülüyorum aslında O:-) O:-) Barda bizi darlayıp, bir kavga çıkarttınız. Bar içerisindeyken, saçma bir şekilde arkadaşım olan Arvin Kreshnik'in, seninle herhangi bir rolde bulunmamasına rağmen, kendi skinin olduğunu düşündüğün VIP bölümünde bulunan skin yüzünden bu durumu IC'ye de taşıdınız. Aslına bakarsan, sizlerle role girmek bile aşırı saçmaydı, başlarda yaptığınız IC OOC davranışlar, karakter dışına çıkıp role uygun olmayan diyaloglarınız sonrasında pekte role girmek istemiyorduk aslında. Ancak, sizler fitili ateşleyen taraf oldunuz. Bu rol sonrasında, Arvin Kreshnik yumrukla düşürüldükten sonra, karar verip bir role girdim. İz sürdüm, maskemi taktım ve gereken rolleri yaptım. Bir rol adına yaptığınız özel mesajlaşmalar, forum üzerindeki şikayet bölümünde şikayet yerine, daha çok karşı tarafı iğneleyeci konuşmalar yapacağınızı bilseydim önceden sizlerle role girmez ve ateş etmezdim. Savunmam bu kadar. Kısacası, roller gerektiği gibi ilerledi ve ortada bir DM ihlali yok, rolün gidişatı size uygun olmadığı için bu şikayeti oluşturdunuz. Sizlerden birisi, bu tarz bir eylem gerçekleştirseydi büyük ihtimal bu olaylar yaşanmazdı veya herhangi bir oyuncu şikayet açmazdı.
Bunun dışında, Dwayne Zane karakteri, ben ateş açarken diğer vurmaya çalıştığım karaktarlerle iç içe olduğu için vuruldu. İstemli bir şekilde değildi, orada bulunması ve ateş açtığım karakterlere yakın olmasından dolayı düştü. Orada, Dwayne karakterini vurmayı amaçlamıyordum, bunu rolsel olarak sürdürebiliriz. Bu, bir ihlal değil, rolsel bir olay.

[17:31:11] Jahseh Morningstar: Bazı maymun orospu evlatları tarzımı bire bir kopyalamış.
[17:34:49] Jahseh Morningstar: İkizimi buldum.
[17:34:50] Jahseh Morningstar: Bırakmam.

İyi forumlar, son attığım ssde bana 17:42 Saatinde 2 kere vurduğun ve arkadaşlarınında vurduğu gözüküyor ondan 30 dakika sonra uziyle hasar aldığımda gözüküyor bu durumda bir revenge olduğu belli. Siz video açık gezen adamlarsınız eminim İCRAAT diye paylaşmışsınızdır. Olay anında Dwayne Zane'in benden uzak olduğunun kanıtı vardır eminim, IC Role taşımak istiyorsanız istediğiniz gibi olsun. Bu sadece daha fazla rol ihlalini getirecek.

#8 - 17.02.2023 16:40
Rol için herhangi bir kanıtınız varsa ulaştırın, incelenecek. @camewittabeam

#9 - 17.02.2023 17:01
Tekrardan merhaba, Arvin Kreshnik karakterinin düştüğü bir ekran görüntüsü yok. Fakat, elimde kavgadan sonra olan bir ekran görüntüsü var. Burada, Jahseh tekrardan görülen chatlog üzerinde saçma bir role giriyor. Arvin Kresnhik karakterinin kullandığın VIP skinini, eski karakterine yükletmiş olduğu bir özel model olduğunu düşündüğü için kin besleyip bu tarz rollere giriyorlar. Bunun dışında, 30 dakika sonra olduğunu kendi ağzınla dile getirmişsin.
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

(Yukarıda bahsettiğim olayın ekran görüntüsü, kavgadan çıktığımızın vakti. Eğer düşmüş olsaydım, can barım az olurdu. Burada düştüğüme dair bir görüntü yok. Eğer düşmüş olsaydım, canım bu seviyede olmazdı. Düştükten sonra, sıfırlanan can barı az olurdu. İçeride de herhangi bir can yükseltecek bir eşya kullanmadım. Birinci ekran görüntüsü bu, bunun dışında ise, ikinci ekran görüntüsünde üç dakika sonra bizim gidip gitmediğimizi kollayıp arabaya binip gidiyorlar. Bir yaralı rolü yok, öylece çekip gidiyorlar.)