Konu: Toplu RK kural ihlali, emotesiz ateş.  (Okunma sayısı 460 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.02.2023 17:34
Emotesiz ateş açma ile ilgili savunmalarınızı kısa süre içerisinde iletin. @Azune @HYPER @Sandrake

#11 - 20.02.2023 18:01
Merhaba,

Farkındaysanız /hasarlar da benim verdiğim hasar 2.6 yani emotesiz ateş açma gibi bir şey yok. Arkadaşın kendi sunduğu kanıtda da benim emotem chatte "Juan'n kafasına sertçe silahla vurur, onu da yere onların yanına atar." diye. Yani kendimce ateş açma gibi bir şey yok. Oyuncuya yaklaşıp sol tık atınca dipçik atıyor, san andreas da olan bir şey...

#12 - 20.02.2023 21:04
Arkadaş toxiclik yaptığından bende kayıt almak istedim, video programım çalışmayınca ss almak istedim. Ekran görüntüsü almak için alt tab attığımda aim onun üstünde duruyordu ve istemeden sıktım. (role uymuyordu arkadaş ek olarak belirtmek isterim, role uyduktan sonra böyle bir olay yaşanmadı). Tek el istemeden ateş ettim canı olmadığından düştü, bilerek yapılmış bir şey değil. Verilen karar her ne ise kabul ediyorum, özen gösteririm tekrar yaşanmaması için.

#13 - 20.02.2023 21:08
Arkadaş toxiclik yaptığından bende kayıt almak istedim, video programım çalışmayınca ss almak istedim. Ekran görüntüsü almak için alt tab attığımda aim onun üstünde duruyordu ve istemeden sıktım. (role uymuyordu arkadaş ek olarak belirtmek isterim, role uyduktan sonra böyle bir olay yaşanmadı). Tek el istemeden ateş ettim canı olmadığından düştü, bilerek yapılmış bir şey değil. Verilen karar her ne ise kabul ediyorum, özen gösteririm tekrar yaşanmaması için.
Yani yüz kere lafı dolandırmak yerine "evet, emote atmadım ceza uygulayabilirsiniz." desen daha kolay anlaşılırdı. Şansa bak video kaydı çekmemiş :D
« Son Düzenleme: 20.02.2023 21:11 Beta44 »

#14 - 20.02.2023 21:10
Devante karakteri emote atmış, diğerleri için işlem uygulanabilir.

#15 - 20.02.2023 21:26
Defalarca söylememize rağmen hurt çekmeyip role uyum göstermediniz. Evet, emotesiz ateş ettim çünkü role uyum gösterip hurt çekmediniz. Bir dahakine emoteyi eksik etmem, sıkıntı yok.
  Role uyum göstermediğinize dair ss.
« Son Düzenleme: 20.02.2023 21:29 HYPER »

#16 - 20.02.2023 21:30
Defalarca söylememize rağmen hurt çekmeyip role uyum göstermediniz. Evet, emotesiz ateş ettim çünkü role uyum gösterip hurt çekmediniz. Bir dahakine emoteyi eksik etmem, sıkıntı yok.
Kurallarda gezdim de role uymayana emotesiz ateş açma diye bir şey göremedim. Sonuçlanırsa sevinirim @Hammerlein

#17 - 20.02.2023 21:33
Kurallarda gezdim de role uymayana emotesiz ateş açma diye bir şey göremedim. Sonuçlanırsa sevinirim @Hammerlein

nası ya

#18 - 20.02.2023 21:34

nası ya
Okay boomer.

#19 - 20.02.2023 21:48
bende video var istersen gel beraber izleyelim bana söylenilenleri yaptım harici hiçbir şeye karışmadım