Konu: Gişe İhlali  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 12.02.2023 15:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oriana Posse @Strokee2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.02.2023 - 14.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
   3.2. Araç Sürüş Kuralları:
    - Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi AFK olarak bekleyip diğer insanların geçiş hakkını gasp etmesi. Lojistik mesleğinde gidiş yönündeki gişelerde onun AFK olduğunu gördüm sonrasında dönüş yolunda hala AFK rolü yapıyordu yani yaklaşık 10 dakikaya yakın "belki daha fazla" durduğu gişe kapısının bir başkası açmasını bekliyordu. Normalde bu gişe vakalarında şikayet açmaya bile tenezzül etmem fakat bu kişinin yaptığı gerçekten işsizlik olarak nitelendirilebilecek bir ihlal olduğundan dolayı şikayet açma ihtiyacı buldum.

Şikayet etmeden hemen önce kendisine PM'den şikayet açacağımı belirttim. Cevap yazmayınca şikayeti açtım.
Gereğinin yapılmasına arz ederim.

Saygılarımla. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Şikayet edeceğimi belirttiğim kanıt.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.02.2023 21:33
Gün içinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 13.02.2023 20:31
Biliyorum bu bir gerekçe değil ama savunma yazmam gerektiği için savunma yazıyorum
Ben lavaboya gitmiştim o sırada kardeşim oynamış gişenin nasıl açılacağını bilmediği içinde öyle kalmış sanırım 50$ ödememek için 10 dk beklemek mantıksız bir şey zaten ben o sürede mesleğimi bitirip paramı alırım yani zaten bana zarar bir şey mantıksız ama yine de ihlal olarak görüyorsanız yapabileceğim bir şey yok böyle bir nedenden OOC sicilim kirlenmesini istemem.

#3 - 13.02.2023 22:55
Yani aradan 1.30-2 saat geçtikten sonra yine aynı gişe durman ve beklemen biraz garibime gitti.

#4 - 13.02.2023 23:18
Karakter ceza alacak. Kendi oyununuzdan kendiniz sorumlusunuz, kardeşinizin geçmesi sizi hatanız. K&A