0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Şikayetle pek alakam yok ama bir konuya açıklık getireyim dedim.Traeger isimli arkadaş ne zaman esir rolü dönecek olsa kendisini direkt olarak r20'ye çektirtiyor. Daha önce aynısı onu vurduğum zaman benim de başıma geldi.vurulduktan sonraki dakikalar : Spoiler: GösterGizleaynı dakikalar arkadaşın birlik içi rütbesi : Spoiler: GösterGizleBu da biz bıraktıktan sonraki günlerde rütbesi : Spoiler: GösterGizleTarih ve saatler ortada. Fazla yoruma gerek yok.
24 geçe vuruluyorum, herkes oradan uzaklaşıyor. Adolf ve beni taşıyorlar, loglardan kontrol edilir. Arada 7 dakika var. Vurulduğum yerde 7 dakika boyunca bekleyeceğim diye bir şey yok. Yeterince orada bekledim zaten, R20'yim, kaçıramazdınız zaten.
Benim de alakam yok fakat bir kaç ekleme yapmak istiyorum. Sonuçlanmayan birlik şikayetindeki kinini dökmen biraz utanç verici. Ama sen yine iyisin biz yine olduğumuz yerde tırnağımızı kemirip Discord biomuza Crisberg ağlamasını "Dinliyor" yazmıyoruz, bu kadar da düşmedik.
Alıntı yapılan: Beta44 - 11.02.2023 01:57Benim de alakam yok fakat bir kaç ekleme yapmak istiyorum. Sonuçlanmayan birlik şikayetindeki kinini dökmen biraz utanç verici. Ama sen yine iyisin biz yine olduğumuz yerde tırnağımızı kemirip Discord biomuza Crisberg ağlamasını "Dinliyor" yazmıyoruz, bu kadar da düşmedik. Alakan yoksa yazmayacak, ad hominemlere başvurmayacaksın. Kin ithamın için bir şey yazma gereği duymuyorum. İçi boş şeylerden bir tanesi.