İkinci spoiler ekindeki videonun beşinci saniyesinde üzerinizde sergilenmeye çalışılan rol gözüküyor. O esnada bir yaralı animasyonu dahi atmamışsınız, ben bundan yola çıkarak o role uymamak adına kasıtlı bir şekilde /sq çaktığınızı düşünüyorum. Videoda her ne kadar Maller'ın chatine
Bağlantı kopması bildirgesi düşmese bile benim oyunuma düştü. Hoş, videoya göre de kayboluşunuz şüpheli ama bağlantı kopması görüldü, merak etmeyin. Bu role uymayacağınızı nereden mi çıkarıyorum? O alana sonradan şüpheli bir şekilde gelen iki shotgunlı arkadaşlarınızdan. Şayet onlar kazansaydı orayı, kaçma fırsatınız olacaktı. Madem kaçma fırsatınız olmuyor, sq çakarak bundan kurtulabilirsiniz. Çünkü Maller'ın sürdüğü sultanda önce siz alınmadınız, yaralı animasyonu atmamış vaziyette orada dikildiniz, sultan ve diğer iki araç tekrar size döndüğünde bir anda crash yiyesiniz tuttu. Bence son ana kadar beklediniz, baktınız kaçırılacaksınız, sqyü çaktınız. Biz niye mi beklemedik? Bertuzzi bölgesine sığındınız, yaptığımız her ne kadar bölge baskını olmasa da -sizi bölgeye kadar kovaladık çünkü, kovalama esnasında oraya sığındınız.- o bölgede fazla dikilmeyi istemedik.
Kaçırılacağınızı bilmediğinizi söylediniz, o kadar kaçırdığımız arkadaşlarımız siz düştükten hemen sonra ne hikmetse o bölgeye hemen intikal edebiliyorlar da, siz crash yiyince "Dostum seni de kaçırıyorlar, biz PM atarız onlara,crash yediğini belirtiriz, seni de almaya gelirler." diyemiyorlar mı? Açıkçası sq çakmadığınız ve rolü gerçekten sergilemek istediğiniz noktasında inandırıcı bulmuyorum söylediklerinizi. Yine de forum üzerinden bu ithamlarda bulunmak hoş olmadığı için devamını getirmeyeceğim. Tarafınızdan alışılmışın dışında bir hareket olarak şikayet içeriği toksiklikle dolmadığı için şaşkın olmakla birlikte bunun devamını temenni ediyorum. Başka bir yanıt tarafımızca gelmeyecek, karşı savunma yapacaksanız da sadece söylediklerimi çürütmenizde fayda var. Ad hominemlere başvurmadan şikayet başlığında ilerleyelim, iyi forumlar.