Konu: Anthony Garepe - Adolf Morgenstren | PG, /q  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2023 19:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony Garepe @Yusuf41 - Adolf Morgenstren @Beta44

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Hereford, @Negan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: N/A

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anthony_Garepe onlarca mermi yemesine rağmen sürünüp interior içine kaçmaya çalışıyor.  Adolf_Morgenstren tam kaçıralacağı sırada kasıtlı /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :D

#1 - 10.02.2023 20:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.02.2023 20:06

#3 - 10.02.2023 20:13
Selamlar, toksikliğe gerek yok direkt savunmamı yazacağım.

Crash yiyorum ve 5 dk içerisinde giriyorum oyuna.

Spoiler: GösterGizle

"Oyunda bana neden pm atmadın gelince" diye soracak olursanız götürülceğimi bilmiyorum? Nereden bilebilirim?

Burada uzun uzun rol yapıyoruz. En azından gelip interiorlara bakabilirdin. Hemen 2 adımlık yer.

Ve daha da uzun bekliyorum Saatten de anlaşılacağı üzere.

Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 10.02.2023 20:33 Beta44 »

#4 - 10.02.2023 20:45
İkinci spoiler ekindeki videonun beşinci saniyesinde üzerinizde sergilenmeye çalışılan rol gözüküyor. O esnada bir yaralı animasyonu dahi atmamışsınız, ben bundan yola çıkarak o role uymamak adına kasıtlı bir şekilde /sq çaktığınızı düşünüyorum. Videoda her ne kadar Maller'ın chatine Bağlantı kopması bildirgesi düşmese bile benim oyunuma düştü. Hoş, videoya göre de kayboluşunuz şüpheli ama bağlantı kopması görüldü, merak etmeyin. Bu role uymayacağınızı nereden mi çıkarıyorum? O alana sonradan şüpheli bir şekilde gelen iki shotgunlı arkadaşlarınızdan. Şayet onlar kazansaydı orayı, kaçma fırsatınız olacaktı. Madem kaçma fırsatınız olmuyor, sq çakarak bundan kurtulabilirsiniz. Çünkü Maller'ın sürdüğü sultanda önce siz alınmadınız, yaralı animasyonu atmamış vaziyette orada dikildiniz, sultan ve diğer iki araç tekrar size döndüğünde bir anda crash yiyesiniz tuttu. Bence son ana kadar beklediniz, baktınız kaçırılacaksınız, sqyü çaktınız. Biz niye mi beklemedik? Bertuzzi bölgesine sığındınız, yaptığımız her ne kadar bölge baskını olmasa da -sizi bölgeye kadar kovaladık çünkü, kovalama esnasında oraya sığındınız.- o bölgede fazla dikilmeyi istemedik. Kaçırılacağınızı bilmediğinizi söylediniz, o kadar kaçırdığımız arkadaşlarımız siz düştükten hemen sonra ne hikmetse o bölgeye hemen intikal edebiliyorlar da, siz crash yiyince "Dostum seni de kaçırıyorlar, biz PM atarız onlara,crash yediğini belirtiriz, seni de almaya gelirler." diyemiyorlar mı? Açıkçası sq çakmadığınız ve rolü gerçekten sergilemek istediğiniz noktasında inandırıcı bulmuyorum söylediklerinizi. Yine de forum üzerinden bu ithamlarda bulunmak hoş olmadığı için devamını getirmeyeceğim. Tarafınızdan alışılmışın dışında bir hareket olarak şikayet içeriği toksiklikle dolmadığı için şaşkın olmakla birlikte bunun devamını temenni ediyorum. Başka bir yanıt tarafımızca gelmeyecek, karşı savunma yapacaksanız da sadece söylediklerimi çürütmenizde fayda var. Ad hominemlere başvurmadan şikayet başlığında ilerleyelim, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 10.02.2023 20:47 Hereford »

#5 - 10.02.2023 20:52
Orada kaç tane maskeli adam var, kaç tane düşen adam var. Hangi birine yazdığını nereden bileyim dostum? Yaralı rolümü de güzelce yaptım hemen o videodaki interiora sürünerek gittim. Bekledim de bekledim ama gelmediniz. Sizin IC olarak şunu düşünmeniz gerek, bu adam fazla bir yere gitmiş olamaz demen gerek. İnterior 2 adımlık yerdeydi düştüğüm yerden hesaplarsam eğer. Oraya girip de 2-3 adım ilerlesen hem Traeger karakterini, hemde beni görürdün. Hemen sq çaktı biz gidelim de elimize şikayet geçsin mantığı ile bakmayın. Oyunum crash yedi çünkü düştüm ve HUD DIŞINDA ekranım masmavi oldu chatloga elimi bile süremedim. Daha sonrasında bağlantı koptu zaten. Dediğim gibi, orada bir sürü kişi düştü ve sadece /me adamı araca götürür. hangi birine yazdın bana mı yazdın nereden bileyim? Bana yazsanda bir şey yapamazdım zaten.

Bu kadar.
« Son Düzenleme: 10.02.2023 21:03 Beta44 »

#6 - 10.02.2023 21:15
Senin dibine girerek atılıyor o emote dostum.
Alıntı
Sizin IC olarak şunu düşünmeniz gerek, bu adam fazla bir yere gitmiş olamaz demen gerek. İnterior 2 adımlık yerdeydi düştüğüm yerden hesaplarsam eğer. Oraya girip de 2-3 adım ilerlesen hem Traeger karakterini, hemde beni görürdün.

Oraya iki shotgunlı adamın şüpheli şekilde gelmesinden bahsettim. O şüpheli gelişle ilgili bir şikayet oluşturulursa içi boş çıkar fakat, DM ortamlarındaki zehrin farkında olarak da o interiora girip win hırsınıza kurban etmeyiz kendimizi. Tarafınızdan daha önce spawnkill yediğimiz, NC ihlallerinize ve güvenli bölge ihlallerinize maruz kaldığımız için, yetmiyor tarafınızdan PD tarafına iki gün önce sahte ihbar gönderildiği için oyun kuralları çerçevesinde ve sizinle dönen kargaşada size karşı geliştirdiğimiz savunma mekanizmamızla hareket ettik. Gerçekten bu role uyacak olsaydın, kaçırdığımız iki arkadaşın sana durumu bildirirdi. Videoda onların da o bölgede olduğu gözüküyor. Bulundukları mesafeden Maske_35160'ın attığı emote onların da chatine düşmüştür.
« Son Düzenleme: 10.02.2023 21:17 Hereford »

#7 - 10.02.2023 21:23
Ek olarak oraya gelinmesini söylüyorsun. Bir Sultan oraya geliyor, ve ne hikmetse ateş alıyorlar? Bertuzzi tayfası mı sıkacak onlara? Timera bakarsan da senin "Ve daha da uzun bekliyoruz." dediğin andan dört dakika sonra. Bu tesadüf mü?

#8 - 10.02.2023 21:38
Senin dibine girerek atılıyor o emote dostum.
Alıntı
Sizin IC olarak şunu düşünmeniz gerek, bu adam fazla bir yere gitmiş olamaz demen gerek. İnterior 2 adımlık yerdeydi düştüğüm yerden hesaplarsam eğer. Oraya girip de 2-3 adım ilerlesen hem Traeger karakterini, hemde beni görürdün.

Oraya iki shotgunlı adamın şüpheli şekilde gelmesinden bahsettim. O şüpheli gelişle ilgili bir şikayet oluşturulursa içi boş çıkar fakat, DM ortamlarındaki zehrin farkında olarak da o interiora girip win hırsınıza kurban etmeyiz kendimizi. Tarafınızdan daha önce spawnkill yediğimiz, NC ihlallerinize ve güvenli bölge ihlallerinize maruz kaldığımız için, yetmiyor tarafınızdan PD tarafına iki gün önce sahte ihbar gönderildiği için oyun kuralları çerçevesinde ve sizinle dönen kargaşada size karşı geliştirdiğimiz savunma mekanizmamızla hareket ettik. Gerçekten bu role uyacak olsaydın, kaçırdığımız iki arkadaşın sana durumu bildirirdi. Videoda onların da o bölgede olduğu gözüküyor. Bulundukları mesafeden Maske_35160'ın attığı emote onların da chatine düşmüştür.
Dostum kimse gelipte öyle emote atmadı, hem düşerkende nametag larda gözükmüyordu. Kimi kim nereden kaldırıyor nereden bileyim? /me Adolf'u araca bindirir. Demek çok zor bir şey değil.

#9 - 10.02.2023 21:55
+ çok bekledim brom, crash yedim 5 dakika geçmeden girdim ve interiora gittim baya bekledim. Bakman 1 dakikanı bile almazdı.