Konu: Ardmus yasaklı cleo kullanımı  (Okunma sayısı 669 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2023 08:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ArdMus Andrea_Martinez , @Un Dolce Copperleaf Sara_Copperleaf
Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bariz olarak görünüyor, onun ekranından nos control ve drift cleosu kullandığı gayet ortada. Vice Hud'lu bariz kanıt niteliği taşıyan video dışındaki diğer "Discord'dan, onun tarafından gönderilen videoların" net bir kanıt değeri taşımayacağını biliyorum fakat elimdeki her şeyi sunmak için onları da göndereceğim. Ekstra olarak Sara_Copperleaf adlı karakterin de, 3. parti cleoya göz yumduğu için ceza almasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

nos controller ve drift.cs, lastik izlerinden aracın drift.cs ile yolda sektiği görülebilir: GösterGizle

Eskilerden, Drift.cs kullanılırken lastik izlerinin olayını anlatan bir video: GösterGizle

drift.cs, nos controller - farklı bir freeroam sunucu sanırım: GösterGizle

nos controller ile 3 4 sefer nos iptal edip tekrar basıyor vice sunucusu olduğu mapten anlaşılabilir: GösterGizle

drift.cs yine farklı bir freeroam sunucu: GösterGizle

drift.cs yine farklı bir freeroam sunucu: GösterGizle

Discord üzerinden kendi paylaştığı cleo dosyası: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kanıtların içerisinde hem sunucuda olan, hem de sunucuda olmayan videolar mevcut. (Kanıt2 ve Kanıt1 isimli videolar sunucu içerisinden, 2 isimli video direkt hud, 1 isimli video sunucu mapi içeriyor.) Arkadaş elde tutulur bir savunma yapmak yerine, sslere editlenmiş vesaire demeye çalışırsa (discord mesajlarının kanıt niteliği taşımadığını biliyorum, sadece elimdeki kanıtların tamamını sunuyorum) aynı videoları discord dmsinin videosunu çekerek, arkadaşın etiketini ve discord idsini göstererek ekstra bir yanıtta bulunabilirim ki ihtiyacımız olacağını sanmıyorum. İlk video her şey için yeterli.

#1 - 09.02.2023 12:11
Selamlar, hangi sebeple şikayette adımın geçtiğini anlayamadım. Yolcu koltuğunda oturmam sanırım şikayet sebebi. Genellikle araç ile bir bağım olmadığı için telefonumda veya oyunu aşağı alarak discord üzerinde vakit geçiyorum. Malum Vice CS:GO adminiyim, arada Squad'ı kontrol etmem gerekiyor. Bunun yanı sıra durumdan şüphelenerek arkadaşa sorduğumda "Direksiyon seti ile yapıyorum." cevabını aldım ve daha da üstelemedim. Bahsedilen cleo'u kullandığından da haberim yok.

Ek olarak şikayetiniz geçersiz. Videolarda tarih 21.09.2022 gösteriyor, zaman aşımına uğramış bulunuyor. Bazı videolar ya Vice'a ait değil ya da hud kapalı. O nedenle şikayetiniz geçersiz, bilginiz olsun.

« Son Düzenleme: 09.02.2023 14:43 Un Dolce Copperleaf »

#2 - 09.02.2023 19:41
Öncelikle evet, kapıya baktım ve bilgisayarın başına geldim. Yolculuğun büyük bir kısmında ise AFK bulunuyordum. "Direksiyon seti ile yaptığını söyledi." cümlemi de fotoğrafların üstüne yazı ekleyip, komiklik yaparak bir yerlere çekmeye çalışmayın. Kastımın ne olduğunu gayet iyi anladığınızı düşünüyorum, olay tamamı ile benden bağımsız. Kişinin hangi cleo'u kullandığını bilemem, kullanıyor mu diye de pür dikkat aracı takip edemem.

Zaman aşımı konusuna gelecek olursak, alt başlıklar ve ana başlıklar vardır. Size attıklarım ana başlıklar, tüm diğer alt başlıkları kapsar. CS:GO Adminiyim diye bahsettim, Eylül ayına ait bir şeyi paylaşacağınızı tahmin edemedim. Ek olarak o dönemlerde de Squad'da deneme moderatördüm, onu da belirtmek istiyorum. Tekrardan videoları izlerken hud'a dikkat ettim ve zamanın geçtiğini fark ettim, ekleme yaptım. Zaten yukarıdaki savunmamın düzenlendiği görülüyor, geçersiz diye sonradan ekledim. Verdiğiniz cevaptan da forum kurallarından bi' haber olduğunuzu öğrenmiş olduk. Yine de yetkililerin kararı, değerlendirmeye alacağız derseler saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Sadece hatırlatma yapmak istedim. Ancak dediğim gibi, paylaştıklarınızın üstünden aylar geçmiş. Özel olarak araştırma yapıp uğraş verdiğiniz belli oluyor. Biraz daha araştırma yapın, uğraşın. Belki güncel kanıtlar da elde edersiniz. Son olarak, elinizde "şahsıma" ait güncel ve geçerli kanıtlar varsa sunabilirsiniz. Sadece yolcu koltuğunda oturuyorum diye dayanıksız varsayımlar ile ilerlemeyin. Şahsım adına daha da yanıt gelmeyecek, kolaylıklar dilerim.
« Son Düzenleme: 09.02.2023 19:51 Un Dolce Copperleaf »

#3 - 10.02.2023 02:03
Kanıtlar eski ve geçersiz, güncel olarak da uyarı üzerine bu cleoları kullanmamaktayım. Sonuçlanabilir.

#4 - 23.02.2023 23:08
İnceleniyor.

#5 - 14.06.2023 02:35
Infinite NOS ve NOS Control sebebiyle cezalandırılacak. Bu tarz ek yazılımları kullanmamalısınız. Son pişmanlık neye yarar?