Öncelikle evet, kapıya baktım ve bilgisayarın başına geldim. Yolculuğun büyük bir kısmında ise AFK bulunuyordum. "Direksiyon seti ile yaptığını söyledi." cümlemi de fotoğrafların üstüne yazı ekleyip, komiklik yaparak bir yerlere çekmeye çalışmayın. Kastımın ne olduğunu gayet iyi anladığınızı düşünüyorum, olay tamamı ile benden bağımsız. Kişinin hangi cleo'u kullandığını bilemem, kullanıyor mu diye de pür dikkat aracı takip edemem.
Zaman aşımı konusuna gelecek olursak, alt başlıklar ve ana başlıklar vardır. Size attıklarım ana başlıklar, tüm diğer alt başlıkları kapsar. CS:GO Adminiyim diye bahsettim, Eylül ayına ait bir şeyi paylaşacağınızı tahmin edemedim. Ek olarak o dönemlerde de Squad'da deneme moderatördüm, onu da belirtmek istiyorum. Tekrardan videoları izlerken hud'a dikkat ettim ve zamanın geçtiğini fark ettim, ekleme yaptım. Zaten yukarıdaki savunmamın düzenlendiği görülüyor, geçersiz diye sonradan ekledim. Verdiğiniz cevaptan da forum kurallarından bi' haber olduğunuzu öğrenmiş olduk. Yine de yetkililerin kararı, değerlendirmeye alacağız derseler saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Sadece hatırlatma yapmak istedim. Ancak dediğim gibi, paylaştıklarınızın üstünden aylar geçmiş. Özel olarak araştırma yapıp uğraş verdiğiniz belli oluyor. Biraz daha araştırma yapın, uğraşın. Belki güncel kanıtlar da elde edersiniz. Son olarak, elinizde "şahsıma" ait güncel ve geçerli kanıtlar varsa sunabilirsiniz. Sadece yolcu koltuğunda oturuyorum diye dayanıksız varsayımlar ile ilerlemeyin. Şahsım adına daha da yanıt gelmeyecek, kolaylıklar dilerim.