Konu: Antonio Traore - Alphonso Honest - Brawl İhlali  (Okunma sayısı 85 defa)

#0 - 03.02.2023 02:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Markovv @ointues

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kyrone Alston

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.02.2023 01.48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik bölgemiz de rol yapıyorduk, Antonio karakterinin soygun yaptığını gördük ve yanına gittik. Rolümüzü yaptık ve Antonio karakterini sokaktan gönderdik ve rolde tatlıya bağladık. Sunucu da rol yapmaya devam ettik ve sokağa geri geldik yine aynı araç soygun yapıyordu. Gittiğimiz de Alphonso karakteri hood bölgesinde çatılar da zıplıyordu sonrasın da koşarak yanımıza geldi ve SS'lerde olduğu üzere ''Sen Poschevo askerisin'' gibi kışkırtıcı söylemlerde bulunarak biz yokmuşuz gibi rolledi. Ki öncesinden sokak bize ait diye rolümüzü yaptık. Sonrasında Alphonso karakteriyle konuşmaya çalıştık polis gelmeden gidelim demeye başladı. Biz hiç yokmuşuz gibi soyguna devam ediyordu, Antonio karakterini ittirdim, olaydan çok uzakta olan Alphonso  "Sen kimi ittiriyorsun amcık" yazdı. Kendisi olay yerinden çoktan uzaklaşmıştı bile, ittirilen kişi Antonio'ydu. Kendisi emote'u üzerine alındı. Antonio brawl rolünü başlattıktan sonra ben Alphonso'a vurmaya başladım. Kyrone karakteri Antonio ile brawl attı ve Antonio yere düştü. Sonrasında Ben Alphonso karakterine vururken silahını çekti ve ikimizi de vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1069392036731551858/1070847107184988210/sa-mp-048.png / 2. SS, chat konuşmaları var. https://cdn.discordapp.com/attachments/1069392036731551858/1070847107558285492/sa-mp-050.png / https://cdn.discordapp.com/attachments/1069392036731551858/1070847107927375983/sa-mp-051.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın DM için geldiğini düşünüyorum, çünkü geldiğimiz de hoodda çatılar da zıplıyordu, zaten video varmış kırpmadan atarsa belli olur. :)

#1 - 03.02.2023 02:38
Şahitliğimi onaylıyorum. Rol bittikten sonra Alphonso ile pm üzerinden güzelce durum değerlendirmesi yaptık. İttirilen kişinin kendisi olduğunu sanmış.

Brawl rolü çoktan başlamıştı, Aphonso yumruk yemeye başladıktan sonra silah çekme emote'u kullandı.
Kendisi hasar yemeye başlamadan önce silah çekip bizi vursa doğru olabilirdi, ama Brawl rolünde gerçekleşti.

Burada zaten arkadaş kendi ağzıyla söylüyor.

#2 - 03.02.2023 02:50
Merhaba, "Sen Poschevo askerisin" kelimesinin sizi kışkırtacak ne gibi bir söylemi olabilir? Siz kendi aranızda sokak ağzı ile konuşursunuz, X farklı bir birlik başka kelimeler ile aralarında konuşur, birbirine hitap eder. Herhangi bir şekilde birliklerimiz veya karakterlerimizin arasında bir rol geçmişi olmadığı için size karşı bir silah sıkılması adına bir gerekçemiz bulunmuyor, DM arayan bir topluluk değiliz. Ön yargınızdan arınmak biraz daha sağlıklı düşüncelere yer verebilir, tavsiyem.

Rollerin tatlıya bağlandığı noktada zaten bölgeden ayrılıyorduk ki karşı taraftan ittirme tarzı agresif bir role girildiği an kayışlar koptu. Kişiler saldırmaya başladı ve karakterler kendilerini korumak adına kozlarını paylaştı. Sizin silahınız yok diyerekten yumrukla saldıracağım tarzı bir kural mevcut değil veyahut anlaşmalı bir brawl rolü içerisinde değiliz. Alphonso karakterimin o sırada üstü dolu ve silahı var. Bunu kullanmak da rol gidişatı için mantıklı bir karar. Lose aldıktan sonra açılmış, açılmak için açılan bir şikayet.

#3 - 03.02.2023 03:08
İttirme ve saldırma emoteleri verildiği sırada yanınızda olmadığımı söylüyorsunuz. Silah çekip vurmam gayet normal değil mi? İleti kirliliği yapmamak adına sadece cevap hakkı doğuran yanıtlara cevap vereceğim. Keyifli forumlar.

#4 - 03.02.2023 12:16
İnceleniyor.

#5 - 03.02.2023 12:50
Alphonso_Honest karakteri cezalandırılacak.