Konu: Maske_34801, Maske_27733, Maske_35578 - Metagaming, Retarted, Noob DM  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2023 13:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_34801, Maske_27733, Maske_35578 (Admin adlarını etiketleyebilir, biz etiketleyemiyoruz)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/02/2023 21:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:METAGAMING, RETARTED, NOOB DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benim olayla hiç bir alakam yok arkadaşlar oluşum tanıtımından bu birlikte olduğumu görüyorlar ve bundan faydalanıyorlar. Geldikleri gibi düşürdüler, anlamsızca yükseldiler fakat benim karakterimin olay ile alakası yok. Bir kaç gündür hep meslek yapıyorum birlikteki olaylarla alakam yok, rollerede fazla katılamıyorum zaten. Adam sizi biliyoruz diyor nereden biliyor? Birisi bana bunu açıklasın, adamlarla tek bir tane rolüm yok yanımdaki Rafael birlik lideri maskeli olmasına rağmen çok net metagaming yapılıyor elindeki sustalıyı Rafael'e takar diyor adam maskeli olmasına rağmen çok ilginç. Şimdi eğer seni izliyoruz Blueberry'de görüyoruz falan diye savunma yapılacaksa bu bir savunma değildir Blueberry kasabasından geçen uğrayan herkes olabilir benim soygun rolüyle alakam bile yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/s9abc2u

Ek açıklamalar(varsa): Bu şikayete @RECOLT  adlı admin bakmazsa seviniriz Rus birlikle alakalı 3 şikayetede onun bakması tesadüf olamaz, bir sürü admin var başka admin bakabilir örneğin @Anomaly  veya başka bir admin, bu bir ricadır.

#1 - 02.02.2023 13:47
Blueberry ile alakası olmayan adam Rafael'in yanında koltukta uyumaz. Savunma bu kadar. Saçma sapan şikayetler oluşturmayın artık.

https://streamable.com/jtqtbr

Orada niye dikildiğimi falan söyleyip açık arayacak olursan da açıklaması basit. Bir buçuk yıl öncesini yâd etmek istedim. 34801 adamlara girişirken izledim ve yâd ettim.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 02.02.2023 13:49 Hereford »

#2 - 02.02.2023 13:52
Rafael maskeli diyorum birader, nereden anlıyorsun Rafael olduğunu? Net bir şekilde METAGAMING bu.

#3 - 02.02.2023 13:55
O zaman kıyafet değiştireceksin "birader" Aynı tişört, aynı pantolon, aynı bölgede öyle dikilmeyecek. Aptallık etmeyin artık. Bir şey yaptınız, bedelini ödüyorsunuz. İhlal yok ortada, saçma sapan şikayetler oluşturuyorsunuz.

Bu da neden o kılıklarla geldiğimizin bir kanıtı. Olayın dibine kadar gerekçem var, olayın dibine kadar ihlalleriniz var. Biz sızlanmıyoruz ihlali yapan siz olmanıza rağmen. Biraz dizinizi kırın, hood onaylı birliğe karşı nasıl rol yapacağınızı anlayın, spontane işleyişe ayak uydurun.

#4 - 02.02.2023 13:57
Bu bir misilleme. Artık SUSUN.

#5 - 02.02.2023 14:06
Bu da başka bir an. Ne mal olduğunuzu iki günde çözdürdünüz bana. Devante'ye attığım PM'e iyi bak.

#6 - 02.02.2023 15:12
Karşılıklı tartışmaya girmeden savunmalarınızı iletin. Ayrıca oyuncu şikayetleri kısmında "o baksın, bu bakmasın, "şu şöyle yapsın, bu böyle yapsın" gibi bir isteğiniz olamaz. İnceleniyor.

#7 - 02.02.2023 15:16
Ek olarak @Hereford şikayetteki üslup neticesinde uyarı puanı alacaksınız.

#8 - 02.02.2023 15:38
Kardeşim farklı kıyafet ne ya ne anlatıyorsun sen? Maske hakkı niye var o zaman onu söyle bana. Senin dediğin mantığa göre kimse maske hakkı olmasın o zaman kıyafet değiştirsin değil mi? Ve üstelik her şikayette karşısındaki insanlara hakaretlerin çok itici, saygı öğrenmen lazım. Attığın ssteki kanıt bu olay yaşandıktan sonra, olayları çarpıtma.

#9 - 02.02.2023 15:43
Kardeşim farklı kıyafet ne ya ne anlatıyorsun sen? Maske hakkı niye var o zaman onu söyle bana. Senin dediğin mantığa göre kimse maske hakkı olmasın o zaman kıyafet değiştirsin değil mi? Ve üstelik her şikayette karşısındaki insanlara hakaretlerin çok itici, saygı öğrenmen lazım. Attığın ssteki kanıt bu olay yaşandıktan sonra, olayları çarpıtma.

Sunucu genelindeki maskeli rollerin genel işleyişine dair bir emsal sana. Daha fazla uzatıp algı yapma. Ve evet, böyle bir role girişiyorsanız kıyafet değiştireceksiniz. Video kaydımı iyi izle, hangi kıyafetlerle gelmişiz acaba oraya? Ek olarak bunlar hakaret değil, pişkinliğinize karşı misilleme.

« Son Düzenleme: 02.02.2023 15:45 Hereford »